Позирање гола во списание за мажи од ваша блиска личност

• Креатор на темата Креатор на темата Fraerotbt777
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи кој феминизам...
Ема Голдман или Мери Шели би ги пукале овие денешните заедно со нивните “ставови“ со Валтер ППК...:D

Емка би се гордеела со тебе бе! Поголем анархо феминист си од повеќето самодекларирани како такви... :P

Иначе, нема да серам за морал, секој со својата сексуалност, али мене лично ми смета кога било кое живо суштество е третирано како објект.

Моралот го измислија дебелите жени и мажите со мали куриња оти им беше срам да се соблечат на плажа.

Мене не ми е срам да се соблечам на плажа, срам ми е што во вода ептен ми се собира. :)

Vaka mazi a i devojki ako ima pisete site mnogu mi e vazno, prasanjevo e seriozno i me maci MNOGU vreme, stavete se na moe mesto i kazete mi kako bi reagirale ako nekoj od vasata familija-sestra, majka, kerka itn, vi soopsti deka saka da pozira gola vo plejboj, ima takva namera i bara mislenje...znaci znam sto ke mi odgovorite ama ne od vasa maska strana tuku kako bi reagirale i kako bi razubedile vasa kerka, sestra, majka, tetka ili nesto tolku mn blisko deka ne e vo red cel svet da i ja gleda intimata, i deka teloto ne se prodava, i ke ja tretiraat...loso, ima ova seriozni posledici...ne velete deka e nejzin zivot ili neznam sto-zamislete nekoja vasa licnost na toa mesto, sto da pravam bre, eeej zenive kotek barat ke umri covek od griza so niv, aj mazi nie sme intelegentni, pomagajte nekako jas Da ja razubedam nema koj drug...ke ja pokazuvaat so prst cel vek, prokleti neka se i parite i se...

А бе друже ти ако си бил толку интелегнтен немало да те наседнат така. Таа може да се слика гола колку и душа сака ама дека ке биде во списание како што е Плејбој ни на сон тоа нема да го види.. а другата варијанта ако типката ти е толку бомбшел па зошто да не би и дозволил, колку само и ти ке добиеш на популарност, и пари секако.. :D

But thats as far as it goes bro :)
It's not like they can fuck her through the page.

Знам...
Јас си имам мака.
Визуелизацијата е значаен дел од мојата перцепција.
So...it will be awkward to say the very least...
No, i`m not being selfish...:D

Ууу, колку ме мрзи да те читаааааааам -.-
Накнадно брат -.-
Се осеќам ко да ми грака некој на глаа, њах..

Апсолутно се слагам. Сите идиотштини на new age, сите испревртени вредности, сите лаги кои деноноќно ни ги сервираат, се со само една цел, да се створат нови потреби кај луѓето, и со тоа нови пазари. Сексот е веројатно најдобриот пример за тоа, придвижува неколку индустрии кои задоволуваат потреби кои никогаш пред тоа не постоеле...

И со повеќето опции ,со тек на време се ствараат тие потреби, the more we got, the less we know what we want? Или ...the less we appreciate what we got?...Можеби

Anyways, не сакам да осудувам како што не сакам ни да бидам осудувана, но доколку станува збор за некоја многу блиска личност, сигурно дека нема да престанам да ја сакам и да ми значи, незнам...мислам дека има личности кои можат да се носат со тоа, кои уживат во тоа, во вниманието и парите, и знаат како да не се замараат со друго мислње... и едноставно не глеат ништо негативно во тоа, различен начин на перцепција... во која што ако веруваат...тогаш океј, нека им е со среќа.

Лично за мене... не сум до толку либерална. :) Доколку би постоела таа личност, во мојот живот, што сака да го направи тој чекор... реков, do what u can handle yourself, но правилно е без двоумења!

И едно надополнување... само да спомнам дека, нема нешо којзнае колку голем избор на нови ликови овде кај нас, тие се тие... Каролина ја знаеме со години наназад, и супер слика во бикини, дури и тоа привлече внимание, само незнам дали дека имаше повеке или помалце облека на неа.

Второ за да се нарече уметност, треба многу поголем квалитет од тоа што е а и избор исто така од друга страна. И ова го велам зашто стварно треба да има повисок степен на критериум на бирање на манекенките ,на сликата...итн итн. незнам дали во нашите услови го има тој квалитет за да таа фотосесија се нарече `уметност`. Многу девојки овде, можеби ке звучи по `строго` ,со average изглед можат да стигнат до плејбој. Барем така како шо глеам јас.

Ех, таман работа да ме здоболи што мисли комшијата за мене, бар за такви ствари гајле ми е. Него одбивам да бидам објект бе, објект за масовно мастурбирање. Позирањево за Плејбој треба да е претпоследна опција (последна е пред мтв) од милион опциите за заработка. Не би го споредувала со типките што позираат за актови. Таму целта е убавината (на делови) на женското тело, а не дали на некој ќе му се дигне или не, плус дркачите користат Плејбој и сл. а не уметнички слики.

jealousy.jpg

да се соблечеш гол не е неморално, се додека човекот од моја блиска фамилија е доволно возрасен и самостоен да одлучува сам за себе мене не би ми сметало. Телото е уметност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom