Пожар!

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Си замислив а и да ти кажам не гледам нешто интересно во то. Подобро би било човек запален да гледам хахааа *поинтересен е од кучето, со раце кај чо мафта* :tapp:
а замисли жирафа да гори,ко шо е таква несмасна без ориентација,:pos2:
шала на страна,али мислам дека прво што ќе направам е да видам (ако можам)да не има некој останато во станот и земам што ми е најблиску(мислам дека во тој хаос и далечинското би го земал)и бегам и бегам.....

Дресовите од Kobe Bryant!!!
И облеката, ако можам и куќиштето од PC, доста е :)

Медалите и куќиштето од ПЦ, баш пред некој ден го кревав, не беше многу тешко:)

Што би земал.....
Пасош, лична карта, документи (сите ми се во една папка)....
кешот, кредитни картици ... овие две ми се во фармерки цело време...
се останато е заменливо....

Ташната со лични картии и шминка... лап топот, мобилниот сите пари картички златото (накитот) ... и перницата и слончето шо спијам со него

да имав кола и клучевите од коалта :)

pozarskopje1.jpg

Фотографијата што ја гледате е направена од зграда од скопската населба Аеродром. Се претпоставува дека пожарот што се гледа е некаде на територија на атарот на селото Миладиновци. Надлежните институции се уште немаат подетални информации и ветуваат дека детали за ова ќе имаме за краток период.
Фото: Mkd.mk

Што бидна?

pozarskopje1.jpg

Фотографијата што ја гледате е направена од зграда од скопската населба Аеродром. Се претпоставува дека пожарот што се гледа е некаде на територија на атарот на селото Миладиновци. Надлежните институции се уште немаат подетални информации и ветуваат дека детали за ова ќе имаме за краток период.
Фото: Mkd.mk

Што бидна?
bas togas odev na aerodrom, imase dva kanaderi sto gasnea (taka se vikaa tie avioncinja?) , ama izgleda premalce bile.

Во такви случаи би сакала само 2 работи.. магичната торбичка на Hermione и магично стапче :D
Mala%2Bde%2BHermione.jpg

Ако ги имам тие 2 работи.. ќе соберам се живо..

Шала настрана.. во такви моменти, би зела документи,пари, картички,лаптоп.. и ваљда тоа е се што ми треба.. :)

да праам брза интервенција на запаленото -ама не е тоа муабетот и поентата така да.. би земал парите ,гитарата ,телефонот па ако можам и pc-то :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom