Пожар!

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Море гасам одма пожарот и си седнувам пак на компјутер! Проблемот е ако не си дома тогаш за што ќе ти биде жал шо ти изгорело?

Пааааа,најверојатно зимам мобилниот тел. во рака,се симинјам доле и викам пожарна:).Па сеа ако дојдат на време добро,а ако не,да сме живи:D

При пожар..земам мобилката,еден баскет:wink:,пари,и лични документи

prvo vikam pozarna ako izgasat dobro ako ne corba,zatoa si iam rezerva stan,ako iam vreme prvo bi zemal kamerata a drugoto zdravje ako bi imal vreme ke soberam use nesto.Taka vikate sega inace neznam kolku bi imale vreme da sobirate u takva situacija:toe:

Само Компјутерот со рутерот ништо друго.

Мачките ке ги земам во раце и ке бегам...ништо друго..за она што се купува не се плаче..

Gasam pozarot makar i da umram, deka kompjuterot mi e mnogu golem da go izvlecam nadvor :)

prvo vikanje pomos za spas, a najosnovnoto sto bi go zela se parite, nisto drugo ili pak i toa ne ako nema vreme... uuu pu pu ne daj boze... :)

Abe obleka malku pari mobilen i ako mozam deka sum na prizemje da frlam preku prozor nekoi raboti so moze da se spasat

Samo da ne dade gospod da se sluci takvo nesto

Во таа паника нема да бидам во состојба сама да излезам од куќата пред да изгорам жива, а не па да смислам што е најважно да земам со себе. :pos:

А во случај сепак да останам доволно присебна за да земам нешто да спасам... Би биле мачорот и пари ако имам во моментот некаде во близина.:)

Ne be ja deka iam kuce bi bilo mnogu smesno da go vidam zapalen. *Ahem* ne seksualno tuku od ogan. Hah zamislite si kuce kako trca koga gori :pos2: :pos2: :pos2:

BigFatAss напиша:
Ne be ja deka iam kuce bi bilo mnogu smesno da go vidam zapalen. *Ahem* ne seksualno tuku od ogan. Hah zamislite si kuce kako trca koga gori :pos2: :pos2: :pos2:
Си замислив а и да ти кажам не гледам нешто интересно во то. Подобро би било човек запален да гледам хахааа *поинтересен е од кучето, со раце кај чо мафта* :tapp:

Земам новчаникот,неколку алишта и куќиштето од компјутерот :pos:

Martin$ напиша:
Си замислив а и да ти кажам не гледам нешто интересно во то. Подобро би било човек запален да гледам хахааа *поинтересен е од кучето, со раце кај чо мафта* :tapp:

Ali kuceto ne go znae praviloto "Drop and Roll". Kuceto trca i pravi ogneni kurogovi...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom