Прво цитирај каде јас спомав дека мразам некого , не треси зелени без врска:nenene:
А шо се толку замараш? сам си кажа дека не можат да ти сменат мислење и шо сеа? орле зорле ќе го тупиш да полемизираме до сабајле?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво цитирај каде јас спомав дека мразам некого , не треси зелени без врска:nenene:
Горазд, како што кажа LadyD, сите овде се чувствуваме како Македонци и никој не пробува да те убеди во нешто друго. Не е поентата дали ги сметаш околните народи како соседи или како браќа, тоа е твое право и воопшто не е важно, но не мора да имаш толку гнев во тебе.
Точно така , мое право , и тука завршува дискусијата , ти и другаркати со свое , јас со мое , ниту на тебе ниту на нејзе не ви оспорив ништо , му дадов мислење свое на соседот бугарин , вие не бевте спомнати , па сега кој го тупи , нека му стои .Горазд, како што кажа LadyD, сите овде се чувствуваме како Македонци и никој не пробува да те убеди во нешто друго. Не е поентата дали ги сметаш околните народи како соседи или како браќа, тоа е твое право и воопшто не е важно
Точно така , мое право , и тука завршува дискусијата , ти и другаркати со свое , јас со мое , ниту на тебе ниту на нејзе не ви оспорив ништо , му дадов мислење свое на соседот бугарин , вие не бевте спомнати , па сега кој го тупи , нека му стои .
Точно така , мое право , и тука завршува дискусијата , ти и другаркати со свое , јас со мое , ниту на тебе ниту на нејзе не ви оспорив ништо , му дадов мислење свое на соседот бугарин , вие не бевте спомнати , па сега кој го тупи , нека му стои .
неам коментар, само ова. и јас се изјаснувам и чувствувам во срцето како МАКЕДОНКА, ама не мразам никого.
ќе ти покаже времето на тебе... има лек и за такви како тебе.
не се карајтееееее
неам коментар. Само ова. И јас сум Македонка во срце и документи ама не мразам никого...
Туку ќе ти покаже времето на тебе... и за такви како тебе има лек...
добро е ова...
што ти значи това,не го разбрах баш добре?и да му стои.. убаво ќе му стои:smir: :smir: :smir: :smir:
Многократно повтарам на форумов дека Б'лгарија нема никак'в официален став дали има или нема МК нација и јазик ! Ако некој пронајде ваков д'ржавен документ на БГ, да ми се јави .... То си е ваша работа од која нација се изјаснувате и ние немаме гајле за това !Се разбира дека треба да бидеме пријатели и на многу начини сме, но додека е официјалниот став на Бугарија дека македонската нација и јазик не постојат секако нема да ги сфатиме сериозно вашите повици за пријателство. Дури кога ќе стигне признанието ќе можеме да се обединиме против нашиот вистински непријател, а тоа е Грција