Повторно Нагорно Карабах ?

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Е ако де нека идат, нека заработат некој долар. Што е толку страшно. Пар нема да се вратат, пар ќе се вратат па цел живот на тешки антидепресиви ќе заглават. Плус и парите ко ќе ги трошат тука (по грешка со фискални, со данок, чат-пат) ќе кари и државичево утепано нешто од нив ;)
Што знам...
Смилковско, Диво Насеље.....

Плус, не знам дали сакаме до нас да живее некој кој мачел и силувал калуѓерки во Сирија, или пак убивал деца, само затоа што се христијани.

Затоа и го прашувам почитуваниот член, дали, како после поразот на исламската држава и после оваа војна ќе ни се вратат тука Албанци, после свежо колење каури?
Прашувам за да ги дочекаме, овој пат, со локум и вода.

Плус, ја користам оваа прилика, да му укажам на џингис кан (или како и да се вика), дека ако не пишал на профилот на Пенелопе Круз, ништо не придонел за победата на Азербејџан. Џабе се овие фејк известувања на форумов, кај Пенелопе на профил е вистинската војна.

Последно уредено:
120892239_10224406748625976_1679675318524844142_n.jpg

чичко Путинчо ќе ги среди дечињата да не си играат залудно со млади човечки животи

Ги нема Јамајка и Џенгиз, префрлени се кај Пенелопе Круз, јас дојдов да видам како стојат состојбите на теренот и сеа немам од кој да се информирам

Што знам...
Смилковско, Диво Насеље.....

Плус, не знам дали сакаме до нас да живее некој кој мачел и силувал калуѓерки во Сирија, или пак убивал деца, само затоа што се христијани.

Затоа и го прашувам почитуваниот член, дали, како после поразот на исламската држава и после оваа војна ќе ни се вратат тука Албанци, после свежо колење каури?
Прашувам за да ги дочекаме, овој пат, со локум и вода.
Имате вие општо религиозните еден вид екстремна лицемерност. Нели има задгробен живот, што се жалите за условите на овој свет или за неправдите што ви ги прават. Треба да си трпите све што ви доаѓа во овој свет, нели све ова ви е тест?
Плус, ја користам оваа прилика, да му укажам на џингис кан (или како и да се вика), дека ако не пишал на профилот на Пенелопе Круз, ништо не придонел за победата на Азербејџан. Џабе се овие фејк известувања на форумов, кај Пенелопе на профил е вистинската војна.

Ако трите бои немаат некое круциално значење за филмот тогаш свака им част за ефтинава реклама.

Имате вие општо религиозните еден вид екстремна лицемерност. Нели има задгробен живот, што се жалите за условите на овој свет или за неправдите што ви ги прават. Треба да си трпите све што ви доаѓа во овој свет, нели све ова ви е тест?

Ако трите бои немаат некое круциално значење за филмот тогаш свака им част за ефтинава реклама.
:facepalm:

Abe cekaj sega, mora da e propaganda ova, pak azerive videa od dronovi postiraat... pa neli im gi rushea site... od kade sega uste dronovi... mora da e ova propaganda

Abe cekaj sega, mora da e propaganda ova, pak azerive videa od dronovi postiraat... pa neli im gi rushea site... od kade sega uste dronovi... mora da e ova propaganda

Според снимкиве имаат кваддкоптери од кои го снимаат огнометов

А зашто денес прифатиле Азербејџан да водат преговори за примирје ? :)
Не им иде добро ситуацијата на терен, или прпа да не добијат по нос?

Ме потсеќа на она кога у Февруари Турција запнаа у Идлиб и со сите сили почнаа да бомбардираат сириски цели. Па се појави на Спутник њуз, како Хатај провинцијата у Турција е Сириска и украдена од нив у 1939 год.
Па отиде на баци рака ердо у Москва :)
Како беше она, кој бара рогови и без уши ќе остане на крај.

Според снимкиве имаат кваддкоптери од кои го снимаат огнометов

Не завземам страна, кур ме боли како што и нив за нас. Ама на видеово од 24та секунда се иститњ мети, гаѓани една по една и секогаш формацијата на возилата е иста а и нема од страна парчиња расфрлано како што има кога наводно експлодираат возилата.
Sry Azerbaijan supporters, fake as fuck!

Не завземам страна, кур ме боли како што и нив за нас. Ама на видеово од 24та секунда се иститњ мети, гаѓани една по една и секогаш формацијата на возилата е иста а и нема од страна парчиња расфрлано како што има кога наводно експлодираат возилата.
Sry Azerbaijan supporters, fake as fuck!

По некоја логика, од оние што ги наоѓаат напуштени тенкови од ерменците. Ќе ги наредат у линија 5 комада ко на видеово, ќе пуштат 3 дрона од сите агли ќе снимаат и ќе ги гаѓаат еден по еден.
Е сеа фејк е очигледно, али ќе им пројде форава за бустање на моралот кај тие џихадистите. Тие едно време турски дронови бутаа самите у Либија и Сирија и мислеа се непријателски до зуби насмеани се снимаа со нив :))) не па ова.

TB2 obliterating radar systems

Автоматски споено мислење:

Ilham Aliyev

@presidentaz

Today Azerbaijan’s Army has liberated the town of Hadrut, and Chayli, Yukhari Guzlek, Gorazilli, Gishlag, Garajali, Efendiler, Suleymanli and Sur villages. Long live Azerbaijan’s Army! Karabakh is Azerbaijan!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom