Повторно Нагорно Карабах ?

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
до Ереван стигнале гарант, после овие последователни победи што ги постирате ти и колега ти од АлКаеда.
Не е возможно сега да не е освоена цела Ерменија, ако е све вистина што постувате.

Кај да е ќе излезат сега со снимка дека завземале некоја напуштена земјоделска задруга.

Го нема нешо Алијев да брои ослободени села.
Ерменците сабајле тврдеа дека ги избркале Азерите од Џабраил.

Кога на страната на Азербејџан има борци од ИСИС, тоа значи дека никој медицински нормален не би можел да навива за нив.
Laga e toa golema i grda, a znaes i sam deka e taka
Автоматски споено мислење:

Zapleneti tenkovi od “taktickite” separatisti novo od azMOD izvori

Laga e toa golema i grda, a znaes i sam deka e taka
За жал, до сега имавме прилика да видиме како исламските фундаменталисти се шетаат низ светот и се борат во војните каде една од страните е муслиманска. Па така на пример, ги видовме и во Босна, и во Сирија, и во Афганистан, и на повеќе места во Африка.

Ова дека пристигнаа во Азербејџан, не го споменува само Ерменија и Сирија, туку Русија, Франција и други субјекти.

Тоа се кучиња на војната кои правеа незамисливи ѕверства насекаде, но посебно врз каурите во Сирија, чиј процент после војната е намален. Никој со малку здрав разум не би навивал за страната која ги употребува овие воени злосторници, освен ако не си муслиман.

Во недела 06:00 Холидеј Ин - тргнување за Ерменија
Исто во недела 07:00 Континентал - тргнување за Азербејџан (ова е за шип.тарите)
Че има списоци, присуство задолжително за сите од темава.
Мртва муџа - добра муџа! ЛЕ - ОЛЕ!
Нека ви служи на честа, само двајца бевме карши Холидеј и комбето се откажа. Барем тројца да бевме за со кола.
А кај шип.тарите не дошол никој - нула ( 0 ).

Последно уредено:
Zapleneti tenkovi od “taktickite” separatisti novo od azMOD izvori

Истите оклопни возила од претходно, само друга снимка. Само според ѓубрето што е внатре во возилата, или освоиле воен отпад или им служело како контејнер.

За жал, до сега имавме прилика да видиме како исламските фундаменталисти се шетаат низ светот и се борат во војните каде една од страните е муслиманска. Па така на пример, ги видовме и во Босна, и во Сирија, и во Афганистан, и на повеќе места во Африка.

Ова дека пристигнаа во Азербејџан, не го споменува само Ерменија и Сирија, туку Русија, Франција и други субјекти.

Тоа се кучиња на војната кои правеа незамисливи ѕверства насекаде, но посебно врз каурите во Сирија, чиј процент после војната е намален. Никој со малку здрав разум не би навивал за страната која ги употребува овие воени злосторници, освен ако не си муслиман.
Toa e eden dobro izmislen politicki poteg koga nekoj obvinuva bez dokazi a za kucinja ete ti gi Wagner ruskite vo sirija i libija zlostornici kao black water i legija na stranci koi ubile iljadnici nedolzni civili vo irak sirija libiya Africki zemji terrorot tamu od ovie strukturi pa da ne zaboravime Ukraina donetsk stotici civili ubieni od wagner toa se zlostornici i teroristi koi ne ti smetaat tebe kako ateist sto si ti uzivas vo zloto nivno

Toa e eden dobro izmislen politicki poteg koga nekoj obvinuva bez dokazi a za kucinja ete ti gi Wagner ruskite vo sirija i libija zlostornici kao black water i legija na stranci koi ubile iljadnici nedolzni civili vo irak sirija libiya Africki zemji terrorot tamu od ovie strukturi pa da ne zaboravime Ukraina donetsk stotici civili ubieni od wagner toa se zlostornici i teroristi koi ne ti smetaat tebe kako ateist sto si ti uzivas vo zloto nivno
Смири се малку, напиј се вода, стај некоја запирка.

Учеството на исламските фундаменталисти во новите војни, вклучувајќи ја и оваа, е прилично добро документирано и потврдено од повеќе извори: влади, медиуми и други субјекти, со фотографии, заробеници, убиени и со се што ќе ти текне.
Дури и во Македонија има Албанци кои се бореле за ИСИС и сега се вратиле. Можеш нив да ги прашаш.

Учеството на исламските фундаменталисти во оваа војна покрај Макрон, Путин, Асад, го имаат потврдено исто така и други извори.

Абе што се објаснувате. Нека пиш што сака.
Мене ми е интересно да си се допишувам со ваков игнорантен примерок, од време на време. Не многу често. Монотон е и патетичен за да ми држи толку интерес.

Последно уредено:
Смири се малку, напиј се вода, стај некоја запирка.

Учеството на исламските фундаменталисти во новите војни, вклучувајќи ја и оваа, е прилично добро документирано и потврдено од повеќе извори: влади, медиуми и други субјекти, со фотографии, заробеници, убиени и со се што ќе ти текне.
Дури и во Македонија има Албанци кои се бореле за ИСИС и сега се вратиле. Можеш нив да ги прашаш.

Учеството на исламските фундаменталисти во оваа војна покрај Макрон, Путин, Асад, го имаат потврдено исто така и други извори.

Мене ми е интересно да си се допишувам со ваков игнорантен примерок, од време на време. Не многу често. Монотн е и патетичен за да ми држи толку интерес.
Jas ti kazav jasno deka ovie obvinuvanja imaat pozadina, toa se del od nivnite politicki igri Aliyev vo interview za Aljazeera go kaza slednovo: Toa e laga ako makron ima dokazi neka gi pokaze” i jas ti go postavuvam istoto prasanje imas li ti dokazi za toa sto go tvrdis? ako imas pokazi gi ili daj mu gi na pederot makron toj neka gi spodeli no ti sekogas obvinuvas na prazno i baras nekako da provociras osobeno po verska osnova sekogas mesas babi i zabi znaci iako makron ili tvojot omilen asad obvinuvaat za borci nikoj od niv ne kaza isis ama ti sakas taka da treses i ti nesto.
Asad i makron ne se vo dobri odnosi so turcia. asad nikoj nego ebe nitu nekoj se zamara sto izjavuva a za makron inaetot mu e sto ne moze veke da se mesa za energetskite resursi zosto vremeto na kolonijalistite zavrsi erdo mu go ima nacukano na toa pederce, ermencite vo francija imaat malku vlijanie i gi ima na broj tamu sega razbiras zosto makron trese zeleni. Za putin sega putin ne obvini nitu kaza deka ima tuku kaza ako e toa tocno toa e zagrizuvacki full stop. Za zal tocno e deka imase albanci sto se borea za isis no toa se nekolku lica koi poveketo se ubieni ili uapseni i jas kako albanec i musliman nikako ne go opravduvam toa zosto mojata vera islamot ne go opravduva toa a i tradiciite nasi albanski ne go opravduvaat toa, nemame nie biznis vo tugji vojni za koi nisto ne znaeme a faktite veke govorat koj gi zasnoval tie grupi i na interesite na koja drzava nivnite zlodela i sluzat. Ova e off topic i se izvinuvam na drugite clenovi no ti sekogas namerno i so jasna strategija da sees razdor megju clenovite i omraza protiv sve sto e islamsko, za posleden pat ti kazuvam deka si aroganten, patis od omraza za islamot i sve sto ima vrska so islamot i isto taka po etnicka osnova provociras ne narekuvas sve i sesto ti prodolzi kako sakas nitu ke mozes da vlijaesh na ljubovta sto jas ja imam za mojata religija nitu za mojata etnicka pripadnost ti eden den ke zamines mojata vera i etnicka pripadnost ke ostanat uste mnogu dolgo otkaki ti ke si zamines vo otpadocite na historijata.

Se izvinuvam za off topic so ovaa baraba ateisticka

Последно уредено:
Capture2.PNG
Така е, Азербејџан нема никаква врска со тоа, баба ми беше таа што ја гаѓаше црквата.

Za zal tocno e deka imase albanci sto se borea za isis no toa se nekolku lica koi poveketo se ubieni ili uapseni i jas kako albanec i musliman nikako ne go opravduvam toa zosto mojata vera islamot ne go opravduva toa a i tradiciite nasi albanski ne go opravduvaat toa, nemame nie biznis vo tugji vojni za koi nisto ne znaeme a faktite veke govorat koj gi zasnoval tie grupi i na interesite na koja drzava nivnite zlodela i sluzat

Da pogodam od prva. Verojatno srpski sluzbi organizirale nevini albanci da odat vo ISIS.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom