Повторно Нагорно Карабах ?

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Nee vistina ova sto go kazuvas toa e storija za mali deca. Postiraj video i pokazi ni site bez science fiction stories. Vo sirija ne gagjale samo so mam l tuku i od razni drugi bombi toa zavisi od targetot inace tb2 unistuva sve sto e borbeni vozila plus air defence buk osa radar sistemi pantsir

Автоматски споено мислење:

Nosat 4 MAM L ne 2

Прегледај го приврзокот 270036

Бујрум.
Сечено лепено и прелепувано :LOL:

Во исто време кога Алиев објавува дека Азерите го освоиле Хадрут, руски новинар прави репортажа од Хадрут со ерменската војска а азери ги нема ни во подалечната околина.

Срамотилаци :D
Hadrut e osloboden tocno. Te predizvikuvam da ja pokazes reportazata od deneska

@Human
Еве ги живи ги фатив.
На тоа видео што го постирав има и друго видео како го „уништуваат“ истиот тенк во друга констелација.
Еве го видеото од денеска:
1602271158092.png

Еве друго видео:
1602271212059.png

Истиот терен истиот тенк. Ова им е монтировка кај нив. Ако побарам гарант ќе најдам уште вакви монтировки.

Бујрум.
Сечено лепено и прелепувано :LOL:
Me potsetuvas na zoltite kombinja:pos:

@Human
Еве ги живи ги фатив.
На тоа видео што го постирав има и друго видео како го „уништуваат“ истиот тенк во друга констелација.
Еве го видеото од денеска:
Прегледај го приврзокот 270038

Еве друго видео:
Прегледај го приврзокот 270039

Истиот терен истиот тенк. Ова им е монтировка кај нив. Ако побарам гарант ќе најдам уште вакви монтировки.
Alooo ista kolona e so ima tuka montirano?

Me potsetuvas na zoltite kombinja:pos:

Абе исто ко со жолтите комбиња е работава, па уште се брукаш тука пред народ со фејк видеава.
Како викаше Лаки, лажеш ко турчин :ROFLMAO:

Интересно, Израел на Азербејџанска страна, веројатно играта е многу поголема и ова што сега се случува е само врв на ледениот брег.

И да, потврда и од руски извори дека беспилотниве летала се пресудни во оваа војна. Можеле и Ерменциве да соберат два и два од војните во Либија и Сирија,
но затекнати се неспремни. Сега Русиве се на потег.
Плус уште една ако не е ова доволно јасно.

Еве друга снимка од денеска
eksp 1.jpg

Во центарот се гледа камионот после експлозијата. И има еден куп распрскување на елементи со ист патерн.

eksp 1.jpg
Исти патерн на остатоци на експлозија.

1602272300584.png

И на оваа снимка слични патерни.

Овие сите 3 снимки се напад на Град систем

2 Камиона фалат, а тенкот е на истото место.

Еве ја снимката на колоната од денес (после 30та секунда до крај)
1602272752490.png

Истиот терен подруг агол снимка од вчера ...
1602272871644.png

Еве го видеото:

Последно уредено:
Еве друга снимка од денеска
Прегледај го приврзокот 270042

Во центарот се гледа камионот после експлозијата. И има еден куп распрскување на елементи со ист патерн.

Прегледај го приврзокот 270044
Исти патерн на остатоци на експлозија.

Прегледај го приврзокот 270045

И на оваа снимка слични патерни.

Овие сите 3 снимки се напад на Град систем

2 Камиона фалат, а тенкот е на истото место.
Shefe tvoe pravo e da mislis deka e lepeno seceno jas samo mozam da ti kazam deka nikoj ne gi osporuva ovie videa apsolutno nikoj znaci koga bi bile takvi ima stotici voeni eksperti na twitter i nikoj ne osporuva

Еве го и видеово,

Некако ми се чини како да имаат две видеа едно врз друго
После 1:05 им се губи контролата и дел од возилото се гледа по патеката што ја оди дронот, а дел се гледа и експлозија апла нереално.

Еве го и видеово,

Некако ми се чини како да имаат две видеа едно врз друго
После 1:05 им се губи контролата и дел од возилото се гледа по патеката што ја оди дронот, а дел се гледа и експлозија апла нереално.
Toa deka dve razlicni akcii gi spojat vo edno video e sosema normalno eve gledaj go ova dolgo spoeni poveke videa

Во секој случај Ердоган си најде добар пазар за неговите дронови.Ако не беа пациентиве од Азербејџан кај ќе ги шиткаше?
И Србија ќе купи. А и украинците биле заинтересирани...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom