Повторно Нагорно Карабах ?

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Утре е свикана итна седница на Советот на Безбедност.

Утре ќе се одлучи епилогот на судирот на Азербејџан и Ерменија.
Автоматски споено мислење:

Tи бе абдал, немора да ги усеруваш сите теми. Дај ако си имаш некои фрустрации и проблеми, имаш тема психологија побарај си помош, ќе ти дадат совет стручни лица, можеби ќе имаш некоја помош. Ако веќе не ти е доцна.

Ајт.
Ti go krstis toj ti prdi
Tipicno sareno kurtonce :facepalm:
P. S kaj site nervozi so si gi imas so brkoto sega uste eden konflikt ti trebase.

А зошто би било контраверзно тоа? Кога сите православни членови тука сте на страната на ерменците?
Јас сум со страната со која не сте вие. :rolleyes: Го Азербејџан Го
Od kade site :cautious:

Хаос е муџиве детонирале тактичка нуклеарна наводно украдена
благе везе нема, ниту теренот е погоден за тактичка нуклеарка, ниту некој од нив ќе си дозволи да употреби нуклеарно оружје и да си го навлече бесот на цела меѓународна заедница, тоа ти е политичко самоубиство на било кој.

гледам за многу видеа се коментира дека се нереални
покрај тоа што се јако зумирани, па тресат и матни се, се друго си е таман
најчесто има удари од конкурс (АТ-5, АТ-6 и АТ-7) најчесто спандрел, кое е противтенковско наведувано оружје. може да биде испалено и од возило и од земја со лежечки став. Сириската војна докажа дека ова руско оружје и те како е ефективно против руските Т72 бидејќи не треба да го уништи тенкот, туку конусното полнење треба да ја пенетрира и да ја запали муницијата во тенкот, се останато е спектакуларен оган како што гледате а резултатот е стопен тенк од сопствената муниција.

тоа што спандрелот има спирална траекторија е потпомогнао од кабелот кој се одмотува, преку кој се наведува оружјето, таквата траекторија успешно избегнува активен оклоп и лесно пенетрира (изгуглајте си shape charge и AT-5 spandrel) има домет до 4к, затоа и се видеата ттакви какви што се

,,,ti rekov dobrovolec tamu da odish , a ti se pojavi od pozadi tastatura,,))),,,
Ne e toa negova borba. Baska se sprema za Belorusija, tasnickata vekje ja ima spakovano. Tamu negovite sareni kurtonski brakja mu gi ebavaat pa ne sakal da ja propusti zurkata.

Само се зезам @Klinton . Знаеш, тоа беше кликмамец напишан од мојот сметач со цврстосостојбен диск.

Јави се во локалната џамија, добра е платата... Муџахери гарант веќе е таму со другарчињата
Повеќе сличности имаме со Ерменците, индоевропски народи сме, заедно со грците сме едни од најмалите народи кои не спаѓаме во ниту една група на народи, опколени сме со поголеми народи, и прилично интересни сме како сме опстоеле и покрај географската положба.
Така да, неутрален сум, ама малце навивам накај ерменците.

Ти си наш бе.

Повеќе сличности имаме со Ерменците, индоевропски народи сме, заедно со грците сме едни од најмалите народи кои не спаѓаме во ниту една група на народи, опколени сме со поголеми народи, и прилично интересни сме како сме опстоеле и покрај географската положба.
Штета што Ерменците не го делат истото мислење за вас... Али ти си знаеш... Муџахери секогаш е понапред и знае кој е природен сојузник на Албанците...

Штета што Ерменците не го делат истото мислење за вас... Али ти си знаеш... Муџахери секогаш е понапред и знае кој е природен сојузник на Албанците...
На Мухаџери не му е грижа за Албанската нација, он се бори за други бои.

На Мухаџери не му е грижа за Албанската нација, он се бори за други бои.
Што не го предадовте додека беше во Косово/Македонија? И зошто борците од Сирија(соборци на Мухаџери), кои загинаа во Диво Насеље ги славите како народни херои? Зошто ги штитите исламистите кои убија 5 невини луѓе од кои 4 деца ?

Баш напротив се индентифицирате со Мухаџери и со таквите како него и ги идеализирате.

Последно уредено:

Ти си наш бе.
Ерменците се народ кој можеби највеќе бил подложен на геноцид. Затоа навивам за нив, иако во конфликтов не знам баш кој е во право, немам доволно информации.

,,,ti rekov dobrovolec tamu da odish , a ti se pojavi od pozadi tastatura,,))),,,
Неписмено баче си ти. За такви како тебе, немора ни доброволец некаде, а ни раце да употребувам. Со мокра чорапа ќе ве решам, и тоа сите на купче :) Јаките мажишта ти и овај владе голо м*де брррр.....

P. S kaj site nervozi so si gi imas so brkoto sega uste eden konflikt ti trebase.
Ne e toa negova borba. Baska se sprema za Belorusija, tasnickata vekje ja ima spakovano. Tamu negovite sareni kurtonski brakja mu gi ebavaat pa ne sakal da ja propusti zurkata.
Читај, Владе голомаде, таквите како тебе мажиња во сукњи, што од мијалник и од машина за перење не знаете ништо друго, и што ве тепаат сопругите дома ако не им ги имате испрано гаќите, имам видено многу. Мора некаде да се истакните, а каде ако не на форум. :)

Што не го предадовте додека беше во Косово/Македонија? И зошто борците од Сирија(соборци на Мухаџери), кои загинаа во Диво Насеље ги славите како народни херои? Зошто ги штитите исламистите кои убија 5 невини луѓе од кои 4 деца ?
Немаше соборци на Мухаџери во диво насеље ниту повратници од Сирија, не лажи.

Немаше соборци на Мухаџери во диво насеље ниту повратници од Сирија, не лажи.
Добро, значи утврдивме дека тие биле борци за Албанската кауза... Да немаме тогаш никакви дилеми кои се борците за Албанска кауза...

Земјата која највеќе убивала православни де.

Добро, значи утврдивме дека тие биле борци за Албанската кауза... Да немаме тогаш никакви дилеми кои се борците за Албанска кауза...
:pos: добро де уживај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom