Повраток на ДДВ за физички лица? (Мој ДДВ)

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Да бре нека си ја попраат апликацијава или нека дадат некоја алтернатива ако не може ова да се поправи. Едно нешто у државава бива да биде како што треба?
Вчера работеше.

Вчера работеше.
Да работеше ама има денови кога не работи. Ќе се погоди да имам сметки собрано тогаш кога не работи и треба да ги чувам сметките за нареден ден па од навика заборавам и ќе ги фрлам :facepalm:

neka napravat eden updejt na aplikacijava. treba 10 pati da probam 1 smetka da skeniram.

Преска скенирав 6 сметки. На 2 ми правеше проблем со конекцијта ама после ги скенира.

Да бре нека си ја попраат апликацијава или нека дадат некоја алтернатива ако не може ова да се поправи. Едно нешто у државава бива да биде како што треба?
Мислам дека ќе ја укинат меркава кај да е. Затоа никој не се замара.

Мислам дека ќе ја укинат меркава кај да е. Затоа никој не се замара.
Зошто да ја укинат. Мене ми е супер, знам и луѓе кој се замараат со собирање сметки и дури го собираатмаксимумот за тромесечје.

Зошто да ја укинат. Мене ми е супер, знам и луѓе кој се замараат со собирање сметки и дури го собираатмаксимумот за тромесечје.
Исто ко шо го укинаа фискална во рака награда без мака.

Исто ко шо го укинаа фискална во рака награда без мака.
Таа наградна игра се пишуваше деке е наместено.
https://www.brif.mk/golemi-sreklii-ili-mestenki-na-fiskal/

А татко ми еднаш доби од Тинекс ваучер уште кога се праќаа фискалните по пошта.

Еве и Србите имаа таква наградна игра па ја укинаа и читам вести ќе правеле исто како нас со скенирање наградна игра па сигурно ќе воведат и они поврат на ддв од фискалните. Сега им воведоа нови каси на кој фискалната е со QR код.

Почна исплатата за 10ти, 11ти, и 12 месец?

Dobi nekoj isplata za ovie 3 meseci sto pomina?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom