Повикување духови

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам слушано дека ако возиш над 100kmph на автопат Е-75 и гледаш во ретровизор и изговориш Хак 3 пати се појавувам и те правам да извршуваш прељуба со малолетници а не си ни свесен за тоа... Не знам само така имам слушнато...
:pos2:

Јас имам слушано дека ако возиш над 100kmph на автопат Е-75 и гледаш во ретровизор и изговориш Хак 3 пати се појавувам и те правам да извршуваш прељуба со малолетници а не си ни свесен за тоа... Не знам само така имам слушнато...
:pos2:
Хак е причината за блудничењето со малолетници во Македонија :nesum:

а може ли да повикаш дух на некој жив, така да ти прави друштво ако ти е досадно?:) оти нели дух си е дух, не е битно дали ќе излезе од живо или мртво тело. ај пишете. досадно ми е, сакам да си играм со духови:)

Никој не дава рецепт како да се повика дух:toe:

ednas znam go vikavme Lucifer i casata pocna da se dvizi i se odgovarase tocno, stvarno ko so go prasav posle godini red taka bidna i posle mu rekovme e fala aj sea idi si i si ojde,to est otide.

Луцифер неможеш да го повикаш.
Луцифер е божество , божество и дух има разлика .
Луцифер е Најдобриот ангел божји , беше * ..
Мора да сте божествени суштества чим сте го повикале , а верувам дека не сте :)

Абе какво повикување духови, салам сте вие? Не постои такво нешто... :nesum:

Ко мали смо повикувале духооој со конец, игла, лист и свеќа така што конецот го вржавме со иглата и га ставивме во средината на листот во кој ја пишуваше азбуката во круг а исто така поделен беше на средина и на едната страна пишуваше ,,да,, а на другата ,,не,, и така поставувавме прашања и га вртевме иглата и чекавме сама да застане а и после требаше да се појави дух и секогаш ќе видевме некоја сенка мислевме дека е дух и бегавме ... но тогаш бевме деца и ништо не знаевме, а јас лично не верувам во духови и верувам дека после смрта душата ќе оди или во рајот или во пеколот.

Ах, старите добри времиња. Памтим еднаш у гаража викавмо духој. И тоа темница све, со свеќи. Ама ништо не излезе. :(

Ах, старите добри времиња. Памтим еднаш у гаража викавмо духој. И тоа темница све, со свеќи. Ама ништо не излезе. :(

Е па нас ни излегоа (боштум боштум) вие изгледа не сте напраеле нешо ко што треба :pos2:

Да бе, ние сите професионалци у повикуење духој бевмо :):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom