Лесно за тоа....но ај пробај сега од тие три пак едно да добиеш...po sto zakluci deka sum vernik......
da se najdeme na seks podforum pa sto bide neka bide....nego proba li toa so jajceto....od edno tri dobi li:kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лесно за тоа....но ај пробај сега од тие три пак едно да добиеш...po sto zakluci deka sum vernik......
da se najdeme na seks podforum pa sto bide neka bide....nego proba li toa so jajceto....od edno tri dobi li:kesa:
Лесно за тоа....но ај пробај сега од тие три пак едно да добиеш...
Иако, не ми е јасно како воопшто и е пристапено на ваков акт од страна на црквата, пошто јас искрено не гледам сличности во креационистичката и еволуционистичката теорија.
Ме интересира само причината која иницирала црквата да изрази признавање на еволуционстичката теорија на Дарвин која по некоја логика преставува страшна крајност на нивната.
Но факт е дека такви реформации се случувале и се случуваат во православните цркви. Такви се на пример реформацијата во јазикот на кој се пеат литургиите: од старословенски на македонски, потоа крштевањето на возрасни, потоа овогодишните разобличувања на некои пагански обичаи инфилтрирани во православните празници (иако сведоци сме дека свештениците беа со контраверзни ставови околу нив), потоа промената на некои пости итн.So called КАЈГАНАЛесно за тоа....но ај пробај сега од тие три пак едно да добиеш...

So called КАЈГАНА![]()
ejjjjjjjj sega me fati ne spremen:pos2::pos2::pos2::helou:
Каков поглавар може да биде еден таков атеист, тоа ниеден верник не го може. :icon_mrgr
Не го разбирам прашањето во анкетата. :raz:
Глуп сум или што е поентата?:uvo:
Најверојатно, поентата е во фактот дека атеизмот всушност е ненаучен.