Fallen`Angel
Im Gotham's Reckoning
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 5.658
- Поени од реакции
- 75
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.metalstorm.net
Многу сум чил бе друже .. ништо лошо не напраив !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
теорија на еволуцијата.Ништо докажано само една од многуте идеи и затоа ќе си остане теорија.
Само колку да бидеме јасни
теорија-образложување кое се докажува (е докажано)
хипотеза-тврдење кое не се докажува, се прифаќаза точно како такво
Само колку да бидеме јасни
теорија-образложување кое се докажува (е докажано)
хипотеза-тврдење кое не се докажува, се прифаќаза точно како такво
1. Овој свет т.е планетата Земја настанал/а со добро познатата Биг Бен експлозија. Веќе е и докажано сето тоа.1. Ако бог не постои тогаш што го создало овој свет?
2. Ако човекот настанал од мајмун тогаш од што настанал мајмунот?
3. Ако јајцето е постаро од кокошката тогаш од што настанало јајцето?
Ако ти си способен да ми одговориш на овие прашања јас тогаш ќе речам дека бог не постои. А бог си го направил своето и го покажал своето постоење. За сите оние кои не веруваат во тоа тие се луѓе без душа и без срце осудени на попаст и вечен немнир.
...Не знам дали си го прочитал текстов кога си го превел од некаде. Бараш создател на Создателот? You need some help, а имам еден човек што ќе ти држи терапии со попуст.
Сакаш да кажеш, човекот управува се’ на светот, никој не може да го попречи, и човекот, и само тој, ја крои иднината на светот?
Господе, прости му, не знае што прави.
Сакаш да кажеш дека од 33% христијани 21% муслимани 14% хидуисти и незнам колку проценти од други или слични религии на планетава се глупи....а 16%, од кои 8% не се ни сигурни во тоа што го тврдат се интелигенцијата на овој свет....тешко нас...незнаењето навистина било благослов....12та причина: Треба да си глуп.
Сакаш да кажеш дека од 33% христијани 21% муслимани 14% хидуисти и незнам колку проценти од други или слични религии на планетава се глупи....а 16%, од кои 8% не се ни сигурни во тоа што го тврдат се интелигенцијата на овој свет....тешко нас...незнаењето навистина било благослов....