Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво , ме интересира дали некој има искуство со Експонати од Мобелих мобилара , во план сум да зимам Iphone XS исто така искуства со телефонот

Здраво , ме интересира дали некој има искуство со Експонати од Мобелих мобилара , во план сум да зимам Iphone XS исто така искуства со телефонот
ke kupis 3-4 godini telefon samo za da kazes imam iphone
odlicen deal druze odlicen, ne bitno od kaj ke go kupis nema da zazalis ili moze ne

Малце глупо прашање, али како можам да ја деактивирам втората линија на мобилниот? :icon_mrgr: Користам Шаоми, и навистина ми смета кога при разговор ќе почне да ми титка втората линија...

Малце глупо прашање, али како можам да ја деактивирам втората линија на мобилниот? :icon_mrgr: Користам Шаоми, и навистина ми смета кога при разговор ќе почне да ми титка втората линија...
Иди на тоа слушалката, па, settings, calling accounts, call waiting, и исклучи го.

Иди на тоа слушалката, па, settings, calling accounts, call waiting, и исклучи го.

Никогаш не помислив дека ќе ми се најдеш за било што во животов... Фала ти

Подобар дизајн,дисплеј?
Полош дисплеј подобар дизајн има Хонорот. Мада разликите се минимални. Хонорот нема ОИС на главен сензор, додека Самсунгот има.

Последно уредено:
zdravo decki izvinete neznam kade da pisam no imam mal problem sekoja sugestija mi e dobrodojdena imam UPS Mediakom so displejce koga ke go uklucam trepka baterijata i se gasne samo avtomacki sto bi mozelo da e otprilika,blagodaram odnapred

Подобар дизајн,дисплеј?

Полош софтвер, дисплеј кој исто така е потемен, не е отпорен на вода, помалце апдејти - поддршка, ист чип, не гледам ни една причина зошто би се купил Huawei, Huawei и Xiaomi се зимаа само ради платено - добиено, сега кога имаш подобар телефон за пониска цена не ни помислувај.

немојте да се осмелите освен ако патите за леб да купувате шаоми. Псајцај ќе ве пука:uzi:

Не сум во тек со камерите во моментов, кои модели се со најдобри камери до кај 20к?
Ме интересира да има и острина на сликите, ама и филтри вградени во самиот софтвер, досега користев Huawei со Leica леќи, и во софтверот на пример има Vivid Colors и некои слични филтри кои сликите ги прават дотеруваат при самото сликање, нема потреба од постпроцесинг со фотошопи или пак кога ја ставаш на инстаграм да употребуваш од нивните филтри.

Пред 2 дена купив samsung s20 fe и нели иде со слаб полнач пд 15w а инаку подржива 25w е сега сакам да прашам има ло шанси да ја ебам батеријата ако го полнам со полнач од 40w од хуавеј

Пред 2 дена купив samsung s20 fe и нели иде со слаб полнач пд 15w а инаку подржива 25w е сега сакам да прашам има ло шанси да ја ебам батеријата ако го полнам со полнач од 40w од хуавеј

Не. И нема да се полни со 40W џабе ти е.

Останав без телефон а немам многу кеш за давање до 8000 ден.Разгледував некој опции и ми фати око Моторола Г9 Плус. Некое мислење за него?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom