Друже не сакам користена батерија. Сакам нова за да го решам сомнежот со батеријата ако е до тоа мојот проблем.Имам фул орг од телефон со скршен екран
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже не сакам користена батерија. Сакам нова за да го решам сомнежот со батеријата ако е до тоа мојот проблем.Имам фул орг од телефон со скршен екран
Хајстор има сервис за Шаоми, они се застапници тука во мк
Нова орг околу 30е и мора да се плати неможе да се проба па ако не е до тоа да се вратиДруже не сакам користена батерија. Сакам нова за да го решам сомнежот со батеријата ако е до тоа мојот проблем.
како може да се исклучат нотификациите на хуавеј стасуват ми на секој десет минути како да го намалам либидото, има пријателка близу тебе?
Друже не сакам користена батерија. Сакам нова за да го решам сомнежот со батеријата ако е до тоа мојот проблем.
ако знаеш...помогни му на човекот...барем поради фактот што е најмалку три пати постар од тебе...па модернава електроника вероватно му е малку баукЦела бубачка си ти.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Најверојатно е софтвер, врати го на фабрички пробај ама зачувај податоциlenovo a606
пред некој ден одеднаш почна некој контакт телефони да не ги препознава, ми звонат луже и ми пишува како непознат број... ај тоа па и ја кога ѕвонев на некој мои луѓе им се појавуваше мојот број како непознат...после се изгуби и се вратрија, а другиот ден пак се случи наеднаш да блокира речиси се и морав Реноот да направам.
После се нормализира.
Дали е од слабата батерија или некоја бубачка во телефонот ?? Мислев одамна да купам батерија ама нема НИКАДЕ, па полнам секој деннајмалку по еднаш...
така ми кажа и од ВИП, кога се јавив.. тврди дека двонасочно е губење на инфото за бројот.. ама ме буни зошто само кај некој луѓе мојот број им се покажувал непознат ??Најверојатно е софтвер, врати го на фабрички пробај ама зачувај податоци
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Па рандом контакти ги губи, пореметен е софтверот нешто. Само факторитака ми кажа и од ВИП, кога се јавив.. тврди дека двонасочно е губење на инфото за бројот.. ама ме буни зошто само кај некој луѓе мојот број им се покажувал непознат ??
сега со ребот се сврши работата, ако има пак проблем ќе ми го вратат на фабрички софтвер.
A ovie od Video Data orginalni baterii ne prodavaat ? Se javiv mi reche devojkata za 1600 den orginalni bateriite im bile so NFC chip( nfc e na sabata baterija koj ne znae) so eden mesec garancija... e sea kolku e orginalna ne znam ni jas.
Имаш закачено некој adware на chrome најверојатно. Бриши cache i data од апликацијата и скенира со avast, avg....
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1554470405][/DOUBLEPOST]
Оргинал батерија со сите тертипи само овде
http://www.samsungparts.com/mobile/Products.aspx?part=PID-GH43-04290A.aspx
A ovie od Video Data orginalni baterii ne prodavaat ? Se javiv mi reche devojkata za 1600 den orginalni bateriite im bile so NFC chip( nfc e na sabata baterija koj ne znae) so eden mesec garancija... e sea kolku e orginalna ne znam ni jas.
Prethodno imav kupeno od nikofon 1200 den kao orginalna i se isto pishuvashe kako na fabrickata. Ali 8 meseca terashe i eve pochna problemi da pravi...
Не станува збор за НФЦ туку дека кинеските батерии ретко кој имаат НФЦ чип. Затоа и тоа ми го напоменаа. А зошто 1 месец гаранција не знам ни јас. Колку што знам нов телефон со фабричка гаранција на батеријата има мин. 6 месеци.За никој овде кај нас не можам да гарантирам дека продава оригинал батерии, и зошто 1 месец гаранција?
НФЦ секако никој не користи кај нас, барем ја не познавам некој што плаќа со телефон
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk