Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Знам ама вака делуваат убави,ама 15-20€ евриќи не ми се даваат...
имаш на алиекспрес многу поефтино од тоа
со твоја слика, а ако е за фудбалски имаш голем избор готови на алиескпресс

имаш на алиекспрес многу поефтино од тоа
со твоја слика, а ако е за фудбалски имаш голем избор готови на алиескпресс
Kje te mrzi da mi pustis linkce tuka ili na PP,neam mn iskustvo na ali a i od mobilen sum pa oteznato mi e baranjeto.

Kje te mrzi da mi pustis linkce tuka ili na PP,neam mn iskustvo na ali a i od mobilen sum pa oteznato mi e baranjeto.
Па барај football phone case или soccer phone case. Може и име на играч или клуб да додадиш во пребарувањето
За твоја слика барај custom phone case или diy phone case

Има и кај нас фирма која принта слики по желба. Мислам(та се сеќавам) дека имаат дуќан во Сити Мол

Има и кај нас фирма која принта слики по желба. Мислам(та се сеќавам) дека имаат дуќан во Сити Мол
Тоа му го кажав Gift for you се викаат ... футролите им се црн силикон дебел и тоа е како лепенка од позади принтот
,малце офф топик, две маици имам испринтано ама квалитетот на маиците се крш
се на се не ми се допаѓа ни тоа ни тоа

кинезиве имаат техники принтаат директно на алуминиум, многу јако делува, пример ајфонот може уникат да го направи човек

кинезиве имаат техники принтаат директно на алуминиум, многу јако делува, пример ајфонот може уникат да го направи човек
Да, и D Brand се добри, само незнам дали прават и за Македонија.

Дали може да се смени само задно стакло на С8 и ако може која цена е?

Имам проблем со ајфон 10. Од прееска ми стои на полнач и не мрдна од 90%, имал ли некој слично искуство?

И јас имав проблем со ајфон 13,чааре е само директно 220 волти се полни за секунда до 100℅,не вака на полнач

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

И јас имав проблем со ајфон 13,чааре е само директно 220 волти се полни за секунда до 100℅,не вака на полнач

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Убаво си напиша дечкото Iphone 10 (официјално соопштение од Apple е дека Х = 10), нема потреба од тролање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom