Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
p9 lite, j5 2016, idol4 ili xperia XA?
кој телефон од вие да го земам??
најбитно ми е батеријата и камерата

ако тие за камерата-ј5......лично го споредував со п9 лите и вади подобри слики, и што е најважно е стабилен во работата. нема изненадувања

Zdravo sopstvenik sum na nexus 6p no za zal mi se sluci edna neprijatna rabota
Telefonot mi padna i sega nejke da se pusti,interesno e toa sto samiot telefon vo gorniot lev agol ima kako nekoj vid na indikator sto porano koga si funkcionirashe koga nemashe baterija ssamiot telefon si sveteshe crveno, po padot telefonot napolnet ne pokazuva nikakvi znaci na zivot ali koga kje mu se istrosi baterijata pak sveti crveno vo gorniot lev agol iako ekranot ne se pusta :(
Nekoj da mi pomogne?

Zdravo sopstvenik sum na nexus 6p no za zal mi se sluci edna neprijatna rabota
Telefonot mi padna i sega nejke da se pusti,interesno e toa sto samiot telefon vo gorniot lev agol ima kako nekoj vid na indikator sto porano koga si funkcionirashe koga nemashe baterija ssamiot telefon si sveteshe crveno, po padot telefonot napolnet ne pokazuva nikakvi znaci na zivot ali koga kje mu se istrosi baterijata pak sveti crveno vo gorniot lev agol iako ekranot ne se pusta :(
Nekoj da mi pomogne?

Da ne se otkacil konektorot za ekranot pri padot, pa telefonot raboti no ekranot ne se pali, ne sum serviser pretpostavka e.

Дали се исплати купување на ајфон 5 за 6-7000 денари?

ПС: за дете е ...мора нешто околу 4.7 инчи да биди

Дали се исплати купување на ајфон 5 за 6-7000 денари?

ПС: за дете е ...мора нешто околу 4.7 инчи да биди
Стари се, батеријата им е слаба, инаку сеуште се држат со перформанси и нормално користење

zaboraviv da nadopolnam deka koga mi padna telefonot na nego imashe staklena folija koja bese celata iskrsena ali koga ja trgnav doma na samiot telefon nemashe ni grebnatinka sepak nesaka da se pusti ///....

Има некој некаков туторијал за одкодирање на телефони да примаат секакви картички?

кој телефон, на која мрежа?

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

А дали ова функционира во пракса....бришење на системски апликации без рутирање, и дали би можело да направи беља на телефонот(и дали можи да се направи на 6.0 андроид)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom