Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
А дали ова функционира во пракса....бришење на системски апликации без рутирање, и дали би можело да направи беља на телефонот(и дали можи да се направи на 6.0 андроид)?
Зш најчисто не им правиш дисејбл на апликациите што не ги користиш?
или за простор?

А дали ова функционира во пракса....бришење на системски апликации без рутирање, и дали би можело да направи беља на телефонот(и дали можи да се направи на 6.0 андроид)?

Najubavo e da go preflesuvas, da stavis nekoj saglam rom bez sistemski sranja koi ti kinat baterija i performansi.

Зш најчисто не им правиш дисејбл на апликациите што не ги користиш?
или за простор?

Знаеш за штп се работи....Ј5(2015-ти пишав порака) откако го надградив на 6.0 ми одзеде 1 гига и уште апликациите се дуплираа по големина....и сега имам едвај 2 гига слободни:facepalm:

Од дупло побрз од ј3 на сопругата......сега имам дупло поспор телефон:tapp:

Кој само ме натера да одам на 6.0:nesumjas:

Дали некаде во скопје ги има во живо да се видат Huawei P10 ?

Дали некој има добиано OTA Nougat update за Huawei P9 Lite. Во регионов ажурирањето е пуштено, лично кај мене сеуште нема стигнато, па се прашувам дали воопшто некој од Македонија има добиено ОТА за Nougat?

Веројатно ке го имаат изложено денес во T-mobile vo City Mall:
http://faktor.mk/promotiven-popust-od-50-otsto-za-huawei-p10-vo-telekom-prodavnicata-vo-city-mall

Се јавив на 122 од таму ми рекоа дека само за нов склучен Smart L важи ова (да имало поминато 18 месеци од прошлиот договор)...Господ не може да ги разбере телеком

може да прашам зашто?
Иначе од корисничко искуство п10 го убива с7 во секој поглед. Збориме од секој дневно користење не од гледање спецификации. Двата телефона работат супер не викам не, ама п10 има подобра камера и за нијанса е побрз, додека другиов има заоблен екран што искрено мене ми го отежнуваше користењето

Mnogu se lizgaat zaoblenite pogotovo koga go podigas od masa, mnogu lesno moze da ti ispadne ako go fatis samo za rabovite

може да прашам зашто?
Иначе од корисничко искуство п10 го убива с7 во секој поглед. Збориме од секој дневно користење не од гледање спецификации. Двата телефона работат супер не викам не, ама п10 има подобра камера и за нијанса е побрз, додека другиов има заоблен екран што искрено мене ми го отежнуваше користењето
секојдневно = дводневно или цел месец го имаш????
P10 или S7 Edge...?

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom