Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
А, Samsung Galaxy A5 (2017) или Huawei P9...?

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Kamerite na Samsung se bez konkurencija. Jas imam j5(2015) i sum go spirefuval so mnogu drugi.....i stvarno se top.

Posledno go sporeduvav so ajfon7 vo zatemnet kafić.....i vadat vo najmala raka tuka nekade sliki

2017 verzijata pretpostavuvam e mnogu podobora

Znam za ova ama ne ja pamti ovaa postavka. Ke ja stavis u bukmarks kako dekstop, posle koga ce ja otvoris na novo pak gi stava vo mobilna verzija. fakticki kako da go napravis chrome da raboti kako ova da e nonstop ukluceno. Kaj opera mini ne najdov voopsto ovakva postavka, a opera mini e najdobra mislam najmalce data trosi od site.

Од пред некое време, ваљда од коа се апдејтираште телефонот.... (ми5) неможем да инсталирам ништо од маркетот... седи само: Waiting for Wi-Fi... и нема абер да почне, може и цел ден да седи. Пробав и преку други ви-фи врски, преку мобилен интернет ама џабе таке седи... чаре некако да се среди ?
Му напраи фактори ресет после апдејтот ?
Ако не си напраил, пробај со фактори ресет.

Znam za ova ama ne ja pamti ovaa postavka. Ke ja stavis u bukmarks kako dekstop, posle koga ce ja otvoris na novo pak gi stava vo mobilna verzija. fakticki kako da go napravis chrome da raboti kako ova da e nonstop ukluceno. Kaj opera mini ne najdov voopsto ovakva postavka, a opera mini e najdobra mislam najmalce data trosi od site.
Кај мене ако го чекирам на десктоп верзија, така си останува. Обично имам отворено два табови-еден десктоп(обично ми е тиме.мк отворен) и еден за мобилна верзија. И да го рестартирам телефонот, така си останува

dobar li e ovoj alcatel idol 4
ili poarno da si zemam samsung j5, alcatelot malku e pojak vo ramot sprema samsungot

imam tel. doogee x5
koga e staven na mreza: 3g prefered,ako se prefrli na 2g, ne se vraka na 3g.
go staviv so app od google play na 3g onlu.
Dali ako nekade nema 3g mreza ke izgubam signal??

imam tel. doogee x5
koga e staven na mreza: 3g prefered,ako se prefrli na 2g, ne se vraka na 3g.
go staviv so app od google play na 3g onlu.
Dali ako nekade nema 3g mreza ke izgubam signal??
Смени го слото на сим картичката...некогаш на сим2 подесувањата не важат ако на пример го ресетираш телефонот. на сим1 се претпоставува дека е ``стандардниот`` слот

Sto funkcija ima toa cell standby gledam deka na telefonot mi lapnal 7 % baterija vo rok na cas ipol?

Galaxy J5 2017 кога отприлика би бил достапен кај нас? Која би му била цената?

Дечки зедов Ајфон со хСим од и работеше но нешто сум чачнал и сега не работи кога ти звонат (телефонот е од Америка), чаре некое ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom