Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ako se na sd kartička spušti nekoja programa za" sd rikoveri" i ke ti gi najde site sliki so se izbrišanite. Nlrmalno rabotiš so PC i card reader

Купив Galaxy s7 White Pearl ид ВИП пред 3 дена на 2 годишен договор. Можно е телефонот да се замени за црн исто во ВИП? Имал некој искуство со замена на истиот телефон со различна боја ?

Huawei P8 lite заклучен на T mobile каде да се однесе да се декодира,препорака?

Купив Galaxy s7 White Pearl ид ВИП пред 3 дена на 2 годишен договор. Можно е телефонот да се замени за црн исто во ВИП? Имал некој искуство со замена на истиот телефон со различна боја ?
Тешко да ти го заменат, единствено да има некоја фабричка маана и да биде неопходно да ти дадат нов уред.

Здраво планирам да земам Samsung Galaxy J7 (2016) ценава иста е и во мобилекс и во ледиком па некој шо има искуство со мобилариве да ми помогне да се одлучам ?

Здраво планирам да земам Samsung Galaxy J7 (2016) ценава иста е и во мобилекс и во ледиком па некој шо има искуство со мобилариве да ми помогне да се одлучам ?
Двете се одлични, не му ја мисли, која ти е поблиску од таму зимај.

Пристигна андроид 6.0.1 за Самсунг гал. Ј5(2015). Визуелно се разликува од 5-ката , за брзината засега неможам да кажам дали е побрз или поспор телефонот, но одзеде околу 400 мб од меморијата(предходно имав слободни околу 2.45 сега малку над 2 гига)

само шо ми стигна nexus 5x,но адаптгеров мие амерички и неможам да го поланм.
некој да ми препорача екстра додаток каков да земам за кај нас? фала многу.[тел е зеден кај нас mobelix]

само шо ми стигна nexus 5x,но адаптгеров мие амерички и неможам да го поланм.
некој да ми препорача екстра додаток каков да земам за кај нас? фала многу.[тел е зеден кај нас mobelix]
Адаптер за европски пазар ти треба кој се става на постојниот полнач. На зелен пазар ги има по 100 денари.

може некој совет за телефонот ми истекува договорот во вип и сакам да го обновам па ме интересире што мислите за овој телефон http://www.vip.mk/uredi/telefoni/-/gsm-advisor/Samsung/2267054/Galaxy J7 2016/wHJmfp5aRq4m или некој ако има предлог за друг телефон до истата сума на пари.

не е воопшто лош...

може некој совет за телефонот ми истекува договорот во вип и сакам да го обновам па ме интересире што мислите за овој телефон http://www.vip.mk/uredi/telefoni/-/gsm-advisor/Samsung/2267054/Galaxy J7 2016/wHJmfp5aRq4m или некој ако има предлог за друг телефон до истата сума на пари.

Овој

http://www.vip.mk/uredi/telefoni/-/gsm-advisor/Huawei/2233284/P9+lite/wHJmfp5aRq4m

Сакам да нарачам Редми Ноут 4 од али, пошо е каде каде поефтин од тука, ме интересира кои би биле останатите давачки тука кога би требал да го земам телефонот, дали се плаќа тоа у пошта или на друго место, или пак може да се прати како гифт да се избегнат, фала унапред.

Последно уредено:
Имам прашање,при префрлување на слики од телефон на пц несакајќи ги избришав без да бидат префрлени на комјутерот и беа на меморијата на телефонот,не на мемориската.Има ли некоја можност да бидат вратени?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom