Aj vidi Settings > Sound & Notification > Other Sounds > Vibrate on toДа денессамо не знам како да направам да вибрира само на ѕвонење, не и на копчињата...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj vidi Settings > Sound & Notification > Other Sounds > Vibrate on toДа денессамо не знам како да направам да вибрира само на ѕвонење, не и на копчињата...
Фала, се снајдов иначе. Уште да успеам виџет за вифи и звук/вибрации да најдам за со еден клик да вкл-искл, супер ќе е. Телефонов е брз како мозок!!Ај честито, да те служи добро и долго.
Ако те разбрав добро, да немаш рингтон туку само вибрации?
Имам двајца колеги што го користат телефонот, иста серија и сѐ, е сеа на едниот му сецка затоа што петти месец кајшто го има и неќе никако да го рестартира, вклучен му е нонстоп, а другиот го рестартира секоја недела по еднаш-два пати и му работи перфектно. Телефонот е супер но, не го мрцкај под водаКакво мислење имате за Sony xperia m4 aqua??
Очекувам малку поопширен одговор, немојте само лошо или добро.
Ако некој го поседува или има користено да каже дали е задоволен од камерата, дали навистина грее многу, ако да, проблем е тоа?Пробајте да го опишете подетално. Благодарам однапред
![]()
Aj vidi Power Toggle na Play Store dali ke ti odgovara.Фала, се снајдов иначе. Уште да успеам виџет за вифи и звук/вибрации да најдам за со еден клик да вкл-искл, супер ќе е. Телефонов е брз како мозок!!
Не знам дали постои сток виџет, на плеј стор сигурно ќе најдеш. Лично со копчињата за гласност го играм тоа и не сум имал потреба за таков виџет па не сум барал. Инаку едно време користев Power Toggles како што пиша претходно членот и мислам дека таму има таква опција. Ако не како виџет, тогаш во Notification Bar-от.Фала, се снајдов иначе. Уште да успеам виџет за вифи и звук/вибрации да најдам за со еден клик да вкл-искл, супер ќе е. Телефонов е брз како мозок!!
Кога го поврзувам на компјутер не се појавува, што да му правам?Јас го користам, затоа ти пишав. Јас сум Нексус човек и веројатно благонаклонет кон нив. Пред недела дена имав Нексус 6 кој исто беше страва од телефон.
Тоа дека ќе работи перфектно мазно ич да не се секираш, нема промашај. Камерата е доста подобрена, метално тело, скенер за отисок, убав екран и стерео предни звучници.
Слободно пиши ако сакаш нешто конкретно да ти кажам.
Си се измачил брат, фала најмногу!! Инаку прво ми беше преголем телефонов пошто паралелно икспериа е1 користам али сега се навикнав. Фала уште еднашТреба да симнеш соодветни драјвери.
1. Оди тука, после подоле на страната кај SDK Tools Only и бирај Windows или кликни на линков.
2. Од понудените пакети, одбери ги само следните Tools> Android SDK Tools, Android SDK Platform-tools и Extras> Android Support Library, Google USB Driver.
На телефонот одбери дека сакаш да се поврзеш со компјутер. Ако не ти го познава во Computer, оди во Device Manager, па на Android.... десен клик и Update software - Browse... - Let me pick from a list... и потоа на MTS Interface (нешто у тој фазон беше, на памет пишувам), односно следи го видеово што го најдов сега:
Ако имаш пак проблем пиши слободно.
Нема гајле бе, уживај.Си се измачил брат, фала најмногу!! Инаку прво ми беше преголем телефонов пошто паралелно икспериа е1 користам али сега се навикнав. Фала уште еднаш
Пак имам проблем...се симна некој patch за февруари, па за март, и неќе да се конектира на моб.нет никако. Што да се прави сега??Нема гајле бе, уживај.
http://forum.it.com.mk/threads/nexus-pametni-telefoni-generalna-diskusija.45151/page-11#post-820604Пак имам проблем...се симна некој patch за февруари, па за март, и неќе да се конектира на моб.нет никако. Што да се прави сега?