Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Што те интересира?
Се мислам помеѓу тој телефон и икспериа но до 32.000 е сеа, знам дека нексус и андроид се прст до прст, работи беспрекорно на 6.0 а знам дека и на 7.0 ќе пегла. Освен што е огромен немам друга замерка и прашањето ми е дали има или би имал некоја маана и дали некој на форумов го користи телефонот? Изгледав над дваесет рецензии на јутјуб за нексус 6п инаку но сепак, 5.7 инчи знаеш....

Месец дена имам проблем на телефонот. Кога пуштам видео на интернет, било на фб или јутуб, после 2-3 секунди видеото закочува 2секунди па пак оди, а звукот продолжува нормално. И така до крај на видеото гласот оди пред сликата. Андроид е телефонот.

anyone? на нерви ми оди :mad:

Се мислам помеѓу тој телефон и икспериа но до 32.000 е сеа, знам дека нексус и андроид се прст до прст, работи беспрекорно на 6.0 а знам дека и на 7.0 ќе пегла. Освен што е огромен немам друга замерка и прашањето ми е дали има или би имал некоја маана и дали некој на форумов го користи телефонот? Изгледав над дваесет рецензии на јутјуб за нексус 6п инаку но сепак, 5.7 инчи знаеш....
Јас го користам, затоа ти пишав. Јас сум Нексус човек и веројатно благонаклонет кон нив. Пред недела дена имав Нексус 6 кој исто беше страва од телефон.

Тоа дека ќе работи перфектно мазно ич да не се секираш, нема промашај. Камерата е доста подобрена, метално тело, скенер за отисок, убав екран и стерео предни звучници.

Слободно пиши ако сакаш нешто конкретно да ти кажам.

anyone? на нерви ми оди :mad:
Каков телефон е?[DOUBLEPOST=1459107629][/DOUBLEPOST]
Јас го користам, затоа ти пишав. Јас сум Нексус човек и веројатно благонаклонет кон нив. Пред недела дена имав Нексус 6 кој исто беше страва од телефон.

Тоа дека ќе работи перфектно мазно ич да не се секираш, нема промашај. Камерата е доста подобрена, метално тело, скенер за отисок, убав екран и стерео предни звучници.

Слободно пиши ако сакаш нешто конкретно да ти кажам.
Јас со нексус почнав во 2012, првиот таблет асус нексус. До сега сменив 5 таблети класа сите ама на смартфони не сум ставал акцент. Е сеа утре или задутре треба да ми јават да го земам. Едино што ме плаши е да не испадне дека тимобајл се како амц, затоа што амц знаат и чепкан уред да му продадат некому.
Која rugged футрола би ми ја препорачал?

Каков телефон е?[DOUBLEPOST=1459107629][/DOUBLEPOST]
Јас со нексус почнав во 2012, првиот таблет асус нексус. До сега сменив 5 таблети класа сите ама на смартфони не сум ставал акцент. Е сеа утре или задутре треба да ми јават да го земам. Едино што ме плаши е да не испадне дека тимобајл се како амц, затоа што амц знаат и чепкан уред да му продадат некому.
Која rugged футрола би ми ја препорачал?
И јас од Галакси Нексус навака користам, а од таблет моментално имам само Нексус 7, не сум имал потреба да го мењам бидејќи веќе и ретко го користам, само ќерка ми гледа цртани на него.

Не ми се верува во Телеком да биде отваран, кај нив најчесто запечатени ги продаваат или пак ако го земаш на договор може во салон пред тебе да го отпакуваат за да го активираат ако сакаш. Најчесто даваат и две години гаранција наспроти една кај мобиларите и продавнициве за електроника.

Не сум љубител на футроли бидејќи го намалува ефектот на телефонот и осетот на рака. Јас го земав од Америките мојот, конкретно од Best Buy и со него ми дадоа гратис футрола, ваква. На сликите делува пошабански, во живо е подобра, ама го зголемува телефонот малку и не ми прави многу мерак, се мислев дали да ја шиткам.

Здраво. Имам iphone 4s и вчера ми излезе нешто како порака да го апдејтирам на ios 9.3 инаку сега работи на 9.2.1 дали да го апдејтирам на 9.3 ?
Батали и не го апдејтирај тоа 9.3 е за ајван 6s и 6s+ и не е за 4s и ниту и за ајван 5s како што имам вчера апдејтирав и ништо не се случи и пак си останува 9.2.1 .

Батали и не го апдејтирај тоа 9.3 е за ајван 6s и 6s+ и не е за 4s и ниту и за ајван 5s како што имам вчера апдејтирав и ништо не се случи и пак си останува 9.2.1 .
Нема врска, не збори глупости. За сите е, на 5S има големи подобрувања, многу лагови се средени, анимации... Батеријата исто така држи доста повеќе.

Telefonot mi go pregazi kola I parce se napravi.Dali slikite sto gi imav na telefonot mozam da gi najdam nekade?Mozebi na sim kartickata bidejki nemav memoriska?fala odnapred

Telefonot mi go pregazi kola I parce se napravi.Dali slikite sto gi imav na telefonot mozam da gi najdam nekade?Mozebi na sim kartickata bidejki nemav memoriska?fala odnapred
Ако е Андроид и ако си имал Google photos апликација можно е да ти се зачувани на акаунтот.. Провери.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Што телефон е ? можеби може да се извади нешто од плочата доколку не е прекршена да не пали ... на симот одат само контакти ништо повеќе

Na moj drugar mu padna samsung galaxy 6 na magistrala(vozeše motor) i telefonot beše napraen pitulica. Interesno i takov ekranot davaše mačkana slika i reagiraše na dopir. Vo servis mu rekle deka matičnata e zdrava no neznam što izleze posle, bidejći si kupi edge( kako i site modeli pred nego dotogaš- si ima pari čoekot)

Na moj drugar mu padna samsung galaxy 6 na magistrala(vozeše motor) i telefonot beše napraen pitulica. Interesno i takov ekranot davaše mačkana slika i reagiraše na dopir. Vo servis mu rekle deka matičnata e zdrava no neznam što izleze posle, bidejći si kupi edge( kako i site modeli pred nego dotogaš- si ima pari čoekot)
Епа чим е здрава би требало со замена на екран да помине, можеби некој флет плус да излзезе ... или друг проблем ако работел искривен па кога ќе ја исправиш плочата да угаси ... има и такви моменти

Епа чим е здрава би требало со замена на екран да помине, можеби некој флет плус да излзезе ... или друг проблем ако работел искривен па кога ќе ја исправиш плочата да угаси ... има и такви моменти

Вози Харли, има малку поскап џип, плус некои спортски коли, го купува секој нов Самсунг галакси, па......:ROFLMAO:

не е некој трошок плус да го земи новиот галакси во замена за екран на крш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom