Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вози Харли, има малку поскап џип, плус некои спортски коли, го купува секој нов Самсунг галакси, па......:ROFLMAO:

не е некој трошок плус да го земи новиот галакси во замена за екран на крш
И што му направи на телефонот?

Не сум го прашал. Утре ќе го прашам и ќе пишам. Знам дека во меѓувреме го зеде еџот, ама 6-ката. 7-ката не беше уште излезена

Ако земам телефон кој има слот само за нано сим, а мојата картичка е микро сим,дали може микро симот дополнително да се сецне и да постане нано сим или не?

Ако земам телефон кој има слот само за нано сим, а мојата картичка е микро сим,дали може микро симот дополнително да се сецне и да постане нано сим или не?

Може

Може да се скрати или може да земеш нова сим нано која е малку потенка од старите сим картички

И јас од Галакси Нексус навака користам, а од таблет моментално имам само Нексус 7, не сум имал потреба да го мењам бидејќи веќе и ретко го користам, само ќерка ми гледа цртани на него.

Не ми се верува во Телеком да биде отваран, кај нив најчесто запечатени ги продаваат или пак ако го земаш на договор може во салон пред тебе да го отпакуваат за да го активираат ако сакаш. Најчесто даваат и две години гаранција наспроти една кај мобиларите и продавнициве за електроника.

Не сум љубител на футроли бидејќи го намалува ефектот на телефонот и осетот на рака. Јас го земав од Америките мојот, конкретно од Best Buy и со него ми дадоа гратис футрола, ваква. На сликите делува пошабански, во живо е подобра, ама го зголемува телефонот малку и не ми прави многу мерак, се мислев дали да ја шиткам.
Шо пари би ја продал?

Vistina e deka LG G3 i G4 imaat mana na softver ovde vo MK? Vaka gi reklamiraat kako so odlicna kamera i procesor za parite

(Primer: LG G3 16GB 17200 деn)
Ova e vo ledikom .

Vistina e deka LG G3 i G4 imaat mana na softver ovde vo MK? Vaka gi reklamiraat kako so odlicna kamera i procesor za parite

Ova e vo ledikom .

па стари се, сигурно нема да чинат 600 евра кога Г5 ќе искочи скоро.

Ova e vo ledikom .
Баш на другарче G3 32GB после година и 20тина дена му даде blue screen of death ... не се ни средува

Може да се скрати или може да земеш нова сим нано која е малку потенка од старите сим картички

Картичката ми е стара но поради броевите ми треба.Прво беше голема , па кога купив нов мобилен ми ја сецнаа и стана микро сим.Наскоро планирам да купам нов мобилен па прашувам ако има исклучиво нано сим слот дали може уште еднаш да се сецне и да стане нано сим?

П.С Твое мислење за ЛГ Г Флех 2. Дали со новиот апдејт од 5.0 на 5.1 не грее толку и дали пошто кај нас го има само 16гб модел од кои останувват само 9гб слободни ако купам сд карта на неа можам да симнувам апликации и игри или само на меморијата од телефонот можат де се инсталираат истите?

Да денес :) само не знам како да направам да вибрира само на ѕвонење, не и на копчињата...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ај честито, да те служи добро и долго.

Ако те разбрав добро, да немаш рингтон туку само вибрации?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom