Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кинезов го носи некоја мобилара кај нас?
Ако го носи по која цена оди тука и дали има гаранција?
Дали некој сте имале искуство со оваа марка на телефони?
Имаш вакви марки во Амц, Анхоч: Doogee, Elephone, Ulefone, UMI, и што ти знам какви не ги има.
Што мора баш тој да биде и кинески?

Имаш вакви марки во Амц, Анхоч: Doogee, Elephone, Ulefone, UMI, и што ти знам какви не ги има.
Што мора баш тој да биде и кинески?
Па овој ми падна во очи, гледам јаки перформанси за мали пари (80 долари на нет оди).

Здраво, имам тел. doogee x5-повеке луге со кои контактирам ми кажале дека послабо ме слушаат-има ли некое програмче за да се подобрат перформансите на микрофонот или некој друг предлог???

Имам проблеми со хром на самсунг с4. Порано кога ќе сакав да отворам некој пдф фајл кој е поставен на некој сајт, со притискање на линкот се симнуваше пдф фајлот, но сега кога ке го направам истото, фајлот пробува директно да се отвори но се појавува cannot display PDF, ime.pdf cannot be opened.

Ваше мислење за Tesla Smarphone 6.1?
Tesla Smarphone 6.1 = Ulefone Paris
според спецификации солиден телефон.
еве еден тест за тесла http://www.pametnitelefoni.rs/testovi/telefoni/tesla-smartphone-6-1-test_30286.html

а бидејќи е иста телефон само друго име еве и за ulefone. детален тест, баш како што треба.
http://www.notebookcheck.net/Ulefone-Paris-Smartphone-Review.153548.0.html
се зависи која е цената и дали е поевтин од ulefone од кина

Здраво, имам тел. doogee x5-повеке луге со кои контактирам ми кажале дека послабо ме слушаат-има ли некое програмче за да се подобрат перформансите на микрофонот или некој друг предлог???
пробај со Mobileuncle MTK Tools, Engineer Mode MTK од playstore или со * # * # 3646633 # * # * ако влева во EngineerMode најди ги опции за микрофон и зголеми ги вредностите.
Adjust microphone settings in the phone 1 Install Mobileuncle MTK Tools (Google Play) 2º Enter in to Engineer Mode Menu (MTK) 3º Audio / Normal mode / Type / Mic / Level 4º Set up the 6 levels:
Level 0-255
Level 1 to 235
Level 2 to 215
Level 3 to 205
Level 4-195
Level 5 to 185
Level 6-175
* You have to set all levels to value. Every time you go to a level you must push Set and OK. 5º You must presh Ok again before exit app 6º Restart phone.

Имам проблеми со хром на самсунг с4. Порано кога ќе сакав да отворам некој пдф фајл кој е поставен на некој сајт, со притискање на линкот се симнуваше пдф фајлот, но сега кога ке го направам истото, фајлот пробува директно да се отвори но се појавува cannot display PDF, ime.pdf cannot be opened.
пробај во apps, оди на chrome и направи му clear defaults.
Screenshot-2015-11-30-13-54-49.png

Ajde kazete na Microsoft Lumia 640 dali ima Google Play store, i dali moze da se instalira Viber, Instagram za da ne go zimam za dzabe ako nema Google Play Store i shto mislete za ovoj telefon? I ako imate informacija dali kje go ima vo povtorno vo prodazba vo Vip telefonot Sony Xperia M2 poradi toa shto go nemaat vo momentot? I koj telefon e podobar Microsoft Lumia 640 ili Sony Xperia M2?

Ajde kazete na Microsoft Lumia 640 dali ima Google Play store, i dali moze da se instalira Viber, Instagram za da ne go zimam za dzabe ako nema Google Play Store i shto mislete za ovoj telefon? I ako imate informacija dali kje go ima vo povtorno vo prodazba vo Vip telefonot Sony Xperia M2 poradi toa shto go nemaat vo momentot? I koj telefon e podobar Microsoft Lumia 640 ili Sony Xperia M2?
Друже лумиите се со виндоус моб
Си имаат нивни маркет и ги има сите must have app па и вибер итн
Секако подобро и побрзо работи од м2 на сони и има подобар екран и изработка

Здраво. Имам iphone 4s и вчера ми излезе нешто како порака да го апдејтирам на ios 9.3 инаку сега работи на 9.2.1 дали да го апдејтирам на 9.3 ?

Што ќе кажете за хуавеј нексус 6П?

Sent from my SM-T805 using Tapatalk

Месец дена имам проблем на телефонот. Кога пуштам видео на интернет, било на фб или јутуб, после 2-3 секунди видеото закочува 2секунди па пак оди, а звукот продолжува нормално. И така до крај на видеото гласот оди пред сликата. Андроид е телефонот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom