Urban_Mover
Madridista
- Член од
- 31 октомври 2005
- Мислења
- 2.160
- Поени од реакции
- 125
Дечки, сакам да земам мемориска за телефонот од 32гига па малку помош околу изборот...ваши мислења за кингстон, вербатим, сандиск и др?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би ти препорачал да е Class 10, за тоа кој бренд ке купиш е повеќе прашање на лична одлука.Дечки, сакам да земам мемориска за телефонот од 32гига па малку помош околу изборот...ваши мислења за кингстон, вербатим, сандиск и др?
Па треба да се провери дали е до антените или можеби хибридот за мрежаГалакси с3 мини, 2ипол години стар. Проблеми со мрежата цело време. Кога има мрежа и кога зборам сецка, ништо не го разбирам соговорникот и знае да се изгуби скроз. Вчера ми снема мрежа и си мислев нешто до Оне дека е. Рестартирав телефон како ништо да не било. Чаре има или за во канта е?
Па треба да се провери дали е до антените или можеби хибридот за мрежа
На гсм онли не добива ич мрежа?
Треба да се отвори да се видиИма мрежа не е дека е ич, ама гледам како варира од време на време и вчера прв пат да ми пишува дека скроз нема мрежа. Правам пребарување, ми ги наоѓа и не се конектира на Оне. Рестартирам и еве го сеа си е ок. Ама пак при зборење многу ми сецка.
Јас би одел со хуавеито.Sony Xperia M4 Aqua или Huawei P8 lite ве моламм одговор
Пази има премногу кинески копии, па и оргиналците не се нешто посебно а си имаат соленки цениМислења за Lenovo телефони, позитивни/негативни искуства...?
Имав К3 ноут. Солиден телефон, ефтин, брз, и супер софтверска подршка. Лошо што многу пластичен и мн слаба камера..Мислења за Lenovo телефони, позитивни/негативни искуства...?