Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Samsung galaxy s3. Проблемот ми е тоа што контактите ми се дуплираат постојано. Значи кога ќе ги отворам контактите, се во ред, меѓутоа кога ќе откуцам некоја буква да пребарувам тогаш во листата контакти што ќе се прикаже 90%се дуплирани. Неколкупати ги бришам и постојано се дуплираат. Помош?

Имам Samsung galaxy s3. Проблемот ми е тоа што контактите ми се дуплираат постојано. Значи кога ќе ги отворам контактите, се во ред, меѓутоа кога ќе откуцам некоја буква да пребарувам тогаш во листата контакти што ќе се прикаже 90%се дуплирани. Неколкупати ги бришам и постојано се дуплираат. Помош?
Ах бургија у гроб ќе праи стив џобс да те види :)
шала на страна, оди во контакти и направи show contacts > all ... па види од кај доаѓаат, може да ти се во телефон, гмаил, сим картица ... па избриши

Мене ми е направено да ги прикажува контактите од телефонот и од сим карт. Пробав тука некои комбинации и пак е исто. Тие контакти што имаат вибер тие се дуплираат. А направено ми е контактите од вибер да не се прикажуваат. И синхронизацијата е исклучена. И пак се дуплираат

Оди во контактите и Contacts to display и избери кои сакаш да ти ги покажува.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

dali nekoj ima note 5 i da mi kaze dali e zadovolen i sovet moze dal da se kupi ili ne

Мене ми е направено да ги прикажува контактите од телефонот и од сим карт. Пробав тука некои комбинации и пак е исто. Тие контакти што имаат вибер тие се дуплираат. А направено ми е контактите од вибер да не се прикажуваат. И синхронизацијата е исклучена. И пак се дуплираат
Одбери само од SIM.

Ако ги имаш сите на СИМ, после одбери ги другите секое посебно и избриши ги скроз и ќе останат само овие на СИМ картицата и нема шанси дупло да ти ги прикажува.

Само внимателно, не одговарам после ако направиш беља :D[DOUBLEPOST=1455739283][/DOUBLEPOST]
Sony m4 aqua ili Huawei p8 lite? Sovet
P8 Lite или Samsung J5.

Duplicate contacts, внимавај што бришеш и со среќа. :) Избришаните контакти ги става на SD картичката во vcf фајл, во случај да се предомислиш. На крај, прочистените контактите синкувај си ги со Google акаунтот, за да немаш вакви маки во иднина.

Huawei p6 заглавен се уклучува и андорид и толку така стое укопан пробав со фактори ресет дава ерор пробав уште мн работи небива
некој совет?
дали е можно нешто до плочата унатре да е?

Ми стигна на телефоно порака со следната содржина:

This mobile number has been nominated to inherit the sum of $450,000.00USD from STATE MOBILE with REF#48303; Contact Chakra Monka by email: stb104@hotmail.com

што е тоа да ми објасни некој ?

Imam problem povrzan so T Mobile.Zemav telefon Samsung galaxy note 4 koj vo razgovor mi prekina I ekranot se rasipa. Bidejki e pod garancija go ostaviv vo T mobile na servis I mi vrakaat odgovor deka e puknat ekranot a telefonot e koristen 5 meseci,nikogas ne e udren,vo navlaka e I nikade nema ostetuvanje. Normalno ne go podignav I vloziv prigovor. I sto sega,znae li nekoj da mi pomogne?????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom