- Член од
- 14 февруари 2016
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 0
Probav ne se smenuva nisto pak si se gasiПроба со хард ресет? со копчиња солуцијата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Probav ne se smenuva nisto pak si se gasiПроба со хард ресет? со копчиња солуцијата?
Симни флеш и пробај стави му, ако не тогаш е хардверскиProbav ne se smenuva nisto pak si se gasi
Ах бургија у гроб ќе праи стив џобс да те видиИмам Samsung galaxy s3. Проблемот ми е тоа што контактите ми се дуплираат постојано. Значи кога ќе ги отворам контактите, се во ред, меѓутоа кога ќе откуцам некоја буква да пребарувам тогаш во листата контакти што ќе се прикаже 90%се дуплирани. Неколкупати ги бришам и постојано се дуплираат. Помош?
Одбери само од SIM.Мене ми е направено да ги прикажува контактите од телефонот и од сим карт. Пробав тука некои комбинации и пак е исто. Тие контакти што имаат вибер тие се дуплираат. А направено ми е контактите од вибер да не се прикажуваат. И синхронизацијата е исклучена. И пак се дуплираат
P8 Lite или Samsung J5.Sony m4 aqua ili Huawei p8 lite? Sovet
Duplicate contacts, внимавај што бришеш и со среќа.Мене ми е направено да ги прикажува контактите од телефонот и од сим карт. Пробав тука некои комбинации и пак е исто. Тие контакти што имаат вибер тие се дуплираат. А направено ми е контактите од вибер да не се прикажуваат. И синхронизацијата е исклучена. И пак се дуплираат