Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, сакам да земам мемориска за телефонот од 32гига па малку помош околу изборот...ваши мислења за кингстон, вербатим, сандиск и др?

Дечки, сакам да земам мемориска за телефонот од 32гига па малку помош околу изборот...ваши мислења за кингстон, вербатим, сандиск и др?
Би ти препорачал да е Class 10, за тоа кој бренд ке купиш е повеќе прашање на лична одлука.

Галакси с3 мини, 2ипол години стар. Проблеми со мрежата цело време. Кога има мрежа и кога зборам сецка, ништо не го разбирам соговорникот и знае да се изгуби скроз. Вчера ми снема мрежа и си мислев нешто до Оне дека е. Рестартирав телефон како ништо да не било. Чаре има или за во канта е?

Галакси с3 мини, 2ипол години стар. Проблеми со мрежата цело време. Кога има мрежа и кога зборам сецка, ништо не го разбирам соговорникот и знае да се изгуби скроз. Вчера ми снема мрежа и си мислев нешто до Оне дека е. Рестартирав телефон како ништо да не било. Чаре има или за во канта е?
Па треба да се провери дали е до антените или можеби хибридот за мрежа
На гсм онли не добива ич мрежа?

Па треба да се провери дали е до антените или можеби хибридот за мрежа
На гсм онли не добива ич мрежа?

Има мрежа не е дека е ич, ама гледам како варира од време на време и вчера прв пат да ми пишува дека скроз нема мрежа. Правам пребарување, ми ги наоѓа и не се конектира на Оне. Рестартирам и еве го сеа си е ок. Ама пак при зборење многу ми сецка.

Има мрежа не е дека е ич, ама гледам како варира од време на време и вчера прв пат да ми пишува дека скроз нема мрежа. Правам пребарување, ми ги наоѓа и не се конектира на Оне. Рестартирам и еве го сеа си е ок. Ама пак при зборење многу ми сецка.
Треба да се отвори да се види

Здраво
Ако можи малце помош имам проблем со зачувувањето на нови контакти во мобилниот(некои не ми ги дава снимани никаде).

Значи новите контакти што ги меморирам наместено ми е да се снимаат на gmail. и сега некои контакти што сум ги снимал на quick search ми ги дава по име но не ги гледам никаде смимани(ги нема ни во телефон па ни на гмаил). Денеска направив signout na acc od gmail и наново се логирав и тие контакти што не ми даваше сминами никаде(а ми ги даваше по име) ми се изгубија .

Прашањево ми е како можи дел од контактите со ги смимам да не се меморирани никаде ( а ми ги дава по име) и како да се заштитам во иднина од вакви ситуации.
Имам интернет на телефонот пуштено цело време .
Секој совет е добредојден

Фала

Sony Xperia M4 Aqua или Huawei P8 lite ве моламм одговор

ИТНОО
Ми нудат Ми 3, за цена од 9000 денари. Што да правам? Колку би одел?

Мислења за Lenovo телефони, позитивни/негативни искуства...?

Пази има премногу кинески копии, па и оргиналците не се нешто посебно а си имаат соленки цени

Имав К3 ноут. Солиден телефон, ефтин, брз, и супер софтверска подршка. Лошо што многу пластичен и мн слаба камера..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

tam.jpg здраво имам alcatel one touch idol 2s и несака да ми се вклучи камаерата како можам да ја направам може ли да ми помогне некој :) фала однапред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom