Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи како е сочуван и сите тие работи ... околу 150-160 евра зависиДали знае некој како се движат цените на Iphone 5 16 GB Neverlock ? и дали ова од сликава е доказ дека телефонот е оргинал а не реплика ?
Прегледај го приврзокот 137863
Јас ги споредував со Т3 еден до друг, со осветлување до крај, екранот е малце полош на м4, камерите се апла погрди т.е. црни темни и предна и задна ... а во спецификации кога го гледаш е подобар ... не и во живоДaли некoј имa sony xperia m4 aqua? Кaквo искуствo имaте?
Јас ги споредував со Т3 еден до друг, со осветлување до крај, екранот е малце полош на м4, камерите се апла погрди т.е. црни темни и предна и задна ... а во спецификации кога го гледаш е подобар ... не и во живоа да водоотпорен јес шур, со нокт му влагаш во капачето зошто имаат како луфта сите, конекторот отворен ... веројатно ако кивнеш па не му е ништо
ефтина класа на телефон ... мене ме разочара
Пробај со друг кабел, адаптерот каков е ? оргинален ли е колку е аутпут mA?[DOUBLEPOST=1454174951][/DOUBLEPOST]Samsung Galaxy S4 многу бавно се полни за 1 час околу 15%
Што може да биде проблем, батерија? конектор? полнач?
Епа споредував нов М4 со Т3 половен ... со брајтнес до крај и еден до друг телефонитетелефонот не е ни приближно лош како што го опишуваш
Да, екранот е сосе рамка, рамката од екранот е тенкиот дел, подебелиот дел од сребрениот слој е средишна, таа ако е оштетена се менуваДали за да сменам излупена лајсна на Galaxy S4 i9515 треба да менувам цел екран?
На горниот агол ми е излупена, и не ми е пријатно за око. Сам ја оштетив на бизарен начин без паѓање. Екранот е целосно здрав, ама ми боде очи.![]()
Телефонот го земав пред 3-4 дена, адаптерот не е оригинал туку од ЛГ 0,75А.Пробај со друг кабел, адаптерот каков е ? оргинален ли е колку е аутпут mA?[DOUBLEPOST=1454174951][/DOUBLEPOST]
Смени ја батеријата и адаптерот. Не си играј со проблематична батерија, а уште помалку со различен адаптер.Телефонот го земав пред 3-4 дена, адаптерот не е оригинал туку од ЛГ 0,75А.
Пробав и со оригинален адаптер 2 амперски и пак исто.
Да напоменам дека батеријата не е оригиналната, солидно држи батерија но проблем е полнењето или ич не полни или полни али ептен бавно.
Чаре некое ?![]()
Пробај со друг кабел, адаптерот каков е ? оргинален ли е колку е аутпут mA?[DOUBLEPOST=1454174951][/DOUBLEPOST]
Епа споредував нов М4 со Т3 половен ... со брајтнес до крај и еден до друг телефоните
подобра споредба од тоа ајде кажи[DOUBLEPOST=1454175060][/DOUBLEPOST]
Да, екранот е сосе рамка, рамката од екранот е тенкиот дел, подебелиот дел од сребрениот слој е средишна, таа ако е оштетена се менува
Пробај со друга батерија или донеси го имам мерач колку ампера влече и се што треба, би требало да е до долниот флет со конектор за полнење, на него има компоненти, батерија не верувам дека еТелефонот го земав пред 3-4 дена, адаптерот не е оригинал туку од ЛГ 0,75А.
Пробав и со оригинален адаптер 2 амперски и пак исто.
Да напоменам дека батеријата не е оригиналната, солидно држи батерија но проблем е полнењето или ич не полни или полни али ептен бавно.
Чаре некое ?![]()
Ноу хард филингс ако имаш М4 аква или вотевр телефонти го побиваш фактот прво дека телефонот е водоотпорен, од сони викаат дека е, сега кому да му верувам на нив или на тебе? Зошто една озбилна компанија би се бламирала за еден телефон? Зошто би ти верувал тебе?