Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знае некој како се движат цените на Iphone 5 16 GB Neverlock ? и дали ова од сликава е доказ дека телефонот е оргинал а не реплика ?
iphone 5.jpg

Дали знае некој како се движат цените на Iphone 5 16 GB Neverlock ? и дали ова од сликава е доказ дека телефонот е оргинал а не реплика ?
Прегледај го приврзокот 137863
Зависи како е сочуван и сите тие работи ... околу 150-160 евра зависи
ако си го пишал имеи-то на ејпл супорт горе од сликава, тогаш е оргинал
провери си и на имеиинфо
http://iphoneimei.info/

Дaли некoј имa sony xperia m4 aqua? Кaквo искуствo имaте?
Јас ги споредував со Т3 еден до друг, со осветлување до крај, екранот е малце полош на м4, камерите се апла погрди т.е. црни темни и предна и задна ... а во спецификации кога го гледаш е подобар ... не и во живо :P а да водоотпорен јес шур, со нокт му влагаш во капачето зошто имаат како луфта сите, конекторот отворен ... веројатно ако кивнеш па не му е ништо :)
ефтина класа на телефон ... мене ме разочара

Samsung Galaxy S4 многу бавно се полни за 1 час околу 15% :shok2:

Што може да биде проблем, батерија? конектор? полнач?

Имам Самсунг гранд прајм,има ли чаре за префрлање апликации на сд карта или мора рут да се направи?Ако треба рут дајте некој линк со поубави упатства и некое проверено програмче

Јас ги споредував со Т3 еден до друг, со осветлување до крај, екранот е малце полош на м4, камерите се апла погрди т.е. црни темни и предна и задна ... а во спецификации кога го гледаш е подобар ... не и во живо :P а да водоотпорен јес шур, со нокт му влагаш во капачето зошто имаат како луфта сите, конекторот отворен ... веројатно ако кивнеш па не му е ништо :)
ефтина класа на телефон ... мене ме разочара

телефонот не е ни приближно лош како што го опишуваш

Дали за да сменам излупена лајсна на Galaxy S4 i9515 треба да менувам цел екран?
На горниот агол ми е излупена, и не ми е пријатно за око. Сам ја оштетив на бизарен начин без паѓање. Екранот е целосно здрав, ама ми боде очи. :D

Samsung Galaxy S4 многу бавно се полни за 1 час околу 15% :shok2:

Што може да биде проблем, батерија? конектор? полнач?
Пробај со друг кабел, адаптерот каков е ? оргинален ли е колку е аутпут mA?[DOUBLEPOST=1454174951][/DOUBLEPOST]
телефонот не е ни приближно лош како што го опишуваш
Епа споредував нов М4 со Т3 половен ... со брајтнес до крај и еден до друг телефоните
подобра споредба од тоа ајде кажи[DOUBLEPOST=1454175060][/DOUBLEPOST]
Дали за да сменам излупена лајсна на Galaxy S4 i9515 треба да менувам цел екран?
На горниот агол ми е излупена, и не ми е пријатно за око. Сам ја оштетив на бизарен начин без паѓање. Екранот е целосно здрав, ама ми боде очи. :D
Да, екранот е сосе рамка, рамката од екранот е тенкиот дел, подебелиот дел од сребрениот слој е средишна, таа ако е оштетена се менува

Пробај со друг кабел, адаптерот каков е ? оргинален ли е колку е аутпут mA?[DOUBLEPOST=1454174951][/DOUBLEPOST]
Телефонот го земав пред 3-4 дена, адаптерот не е оригинал туку од ЛГ 0,75А.

Пробав и со оригинален адаптер 2 амперски и пак исто.

Да напоменам дека батеријата не е оригиналната, солидно држи батерија но проблем е полнењето или ич не полни или полни али ептен бавно.

Чаре некое ?:unsure:

Да напоменам дека батеријата не е оригиналната, солидно држи батерија но проблем е полнењето или ич не полни или полни али ептен бавно.

Смени ја батеријата и адаптерот. Не си играј со проблематична батерија, а уште помалку со различен адаптер.

Епа споредував нов М4 со Т3 половен ... со брајтнес до крај и еден до друг телефоните
подобра споредба од тоа ајде кажи[DOUBLEPOST=1454175060][/DOUBLEPOST]
Да, екранот е сосе рамка, рамката од екранот е тенкиот дел, подебелиот дел од сребрениот слој е средишна, таа ако е оштетена се менува

ти го побиваш фактот прво дека телефонот е водоотпорен, од сони викаат дека е, сега кому да му верувам на нив или на тебе? Зошто една озбилна компанија би се бламирала за еден телефон? Зошто би ти верувал тебе?

:ROFLMAO:

mkg8h.jpg

Пробај со друга батерија или донеси го имам мерач колку ампера влече и се што треба, би требало да е до долниот флет со конектор за полнење, на него има компоненти, батерија не верувам дека е
да не го купи за 6-7000 еден со зезнато полнење, го препродаваа неколку луѓе истиот[DOUBLEPOST=1454200038][/DOUBLEPOST]
ти го побиваш фактот прво дека телефонот е водоотпорен, од сони викаат дека е, сега кому да му верувам на нив или на тебе? Зошто една озбилна компанија би се бламирала за еден телефон? Зошто би ти верувал тебе?
Ноу хард филингс ако имаш М4 аква или вотевр телефон
јас не сум пристрасен кон ниеден модел/марка на телефон, секојдневно сум во контакт со стотици телефони а богзнае колку имам сменето ... моментално покрај лаптоп имам 8 комада :) секојдневие ми се едноставно тоа ми е работа

А инаку СОНИ сами се побиваат со тоа дека телефоните се водоотпорни, со најјакиот сертификат они после викаат се водоотпорни ама не ги користете под вода
ако не си читал прогуглај ... има и други статии
http://www.xperiablog.net/2015/09/10/sony-changes-stance-on-waterproof-phones-do-not-use-underwater/

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom