Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова важеше у едно друго време за голф двојка. Денес можеш да продаваш пунети бабури на друго место.не се смејте. кој не пробал не знае што е добро.![]()
Меѓу Note 3 Neo и Iphone 5 што би одбрале?
Па според тоа што нуди (2GB рам и Intel atom процесор) не е лош телефонот. Е сега за квалитет и стабилност не знам, тоа треба да каже некој што го користи. А за колку ти го нудат ??Здраво
Дали некој има користено АСУС Зенфон 2, 5 инчната верзија. Го видов денес во АМЦ и ми се бендиса на дизајн па да се распрашам дали го користел некој и како е задоволен од истиот. Како недостаток го гледам dual наместо quad core процесор. Планирам да го користам две години телефонот, дали мислите дека процесорот би се покажал добар за тој временски период?
Па според тоа што нуди (2GB рам и Intel atom процесор) не е лош телефонот. Е сега за квалитет и стабилност не знам, тоа треба да каже некој што го користи. А за колку ти го нудат ??
Што гледав некои ривјуа на јутуб, викаат дека малце софтверот му е неоптимизиран и лагира од време на време.Здраво
Дали некој има користено АСУС Зенфон 2, 5 инчната верзија. Го видов денес во АМЦ и ми се бендиса на дизајн па да се распрашам дали го користел некој и како е задоволен од истиот. Како недостаток го гледам dual наместо quad core процесор. Планирам да го користам две години телефонот, дали мислите дека процесорот би се покажал добар за тој временски период?
Купи си половен флегшип за таа цена, па и да е стар 2 години уште две ќе тераВо АМЦ е 12.000.
еден телефон и таблетот ми се со дупли јадра а еден со 4 и има голема разлика. буквално не се сурфа на тиуе со две јадра иако таблетот има 1 гига рамСе мислам само дали dual core процесорот ке биде доволен за временски период од две години. Quad core е стандард сега а се повеќе телефони се и со octa core процесори.
тој двојадрен интел атом е исто брз како и голем број четиријадрени ARM процесори што се користат во мобилните уреди.Здраво
М8 дизајн и подобар софтверHTC M8 или Самсунг с5? Кој би ми препорачале, предности и маани?