Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
не се смејте. кој не пробал не знае што е добро. :icon_mrgr:

не се смејте. кој не пробал не знае што е добро. :icon_mrgr:
Ова важеше у едно друго време за голф двојка. Денес можеш да продаваш пунети бабури на друго место.

Бидејки никаде не сретнав тема за таблети, ке морам тука да прашам имам проблем со Galaxy Tab 2, сестра ми му го напукна екранот после негово менување батеријата не држи како што беше претходно. Чаре ?

Здраво

Дали некој има користено АСУС Зенфон 2, 5 инчната верзија. Го видов денес во АМЦ и ми се бендиса на дизајн па да се распрашам дали го користел некој и како е задоволен од истиот. Како недостаток го гледам dual наместо quad core процесор. Планирам да го користам две години телефонот, дали мислите дека процесорот би се покажал добар за тој временски период?

Здраво

Дали некој има користено АСУС Зенфон 2, 5 инчната верзија. Го видов денес во АМЦ и ми се бендиса на дизајн па да се распрашам дали го користел некој и како е задоволен од истиот. Како недостаток го гледам dual наместо quad core процесор. Планирам да го користам две години телефонот, дали мислите дека процесорот би се покажал добар за тој временски период?
Па според тоа што нуди (2GB рам и Intel atom процесор) не е лош телефонот. Е сега за квалитет и стабилност не знам, тоа треба да каже некој што го користи. А за колку ти го нудат ??

Па според тоа што нуди (2GB рам и Intel atom процесор) не е лош телефонот. Е сега за квалитет и стабилност не знам, тоа треба да каже некој што го користи. А за колку ти го нудат ??

Во АМЦ е 12.000.

Здраво

Што гледав некои ривјуа на јутуб, викаат дека малце софтверот му е неоптимизиран и лагира од време на време.
Моторолата Moto G (2-ра генерација) поубаво работи.

Се мислам само дали dual core процесорот ке биде доволен за временски период од две години. Quad core е стандард сега а се повеќе телефони се и со octa core процесори.

Се мислам само дали dual core процесорот ке биде доволен за временски период од две години. Quad core е стандард сега а се повеќе телефони се и со octa core процесори.
еден телефон и таблетот ми се со дупли јадра а еден со 4 и има голема разлика. буквално не се сурфа на тиуе со две јадра иако таблетот има 1 гига рам

Здраво

тој двојадрен интел атом е исто брз како и голем број четиријадрени ARM процесори што се користат во мобилните уреди.
има две јадра но четири thread-a, така да тоа што е само дуал и не му е некоја недостаток.

Imam problem so ZTE L 3 apex koga go punam posle nekoe vreme mi pokazuva na ekranot predupreduvanje odstranete ja baterijata poradi pregrevanje, do sto e problemot i dali ima resenie?

HTC M8 или Самсунг с5? Кој би ми препорачале, предности и маани?

HTC M8 или Самсунг с5? Кој би ми препорачале, предности и маани?
М8 дизајн и подобар софтвер
С5 подобра камера и никаков софтвер и подршка

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom