Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да земам телефон iphone 5s neverlock e 16gb 300 евра го дава, иначе на задната страна над камерата е скршено т.е испукано ми рече дека може он да го замени дали да го земам да не има поголеми оштетувања пошто камерата и блицот си функционираат. Иначе од мобелих сакам да го земам телефонот кажете некој совет нешто и имам и 6 месеци гаранција.

Сакам да земам телефон iphone 5s neverlock e 16gb 300 евра го дава, иначе на задната страна над камерата е скршено т.е испукано ми рече дека може он да го замени дали да го земам да не има поголеми оштетувања пошто камерата и блицот си функционираат. Иначе од мобелих сакам да го земам телефонот кажете некој совет нешто и имам и 6 месеци гаранција.

Neka go smeni i zemi go, dobra e cenata, stom imas i garancija!

АМЦ има голема понуда на добри телефони во соработка со ОНЕ.Телефоните им се скоро дупло поевтини него Мобимак.Добра шанса е ако некој сака да се поднови.

ПС.Не им правам реклама,пошто јас сум на Мобимак,ама малку завидувам на оваа понуда

Момци шо мислит за Alcatel OneTouch Idol 2 S
телефонот го видов на јутуб, перфоманси мислам супер, камера добра, се мислам од овој и од Сони М2 .. повеќе ми се допаѓа Алкателот..

Здраво дечки, да прашам мислење за Sony Xperia M2 Aqua и Galaxy S4 mini кој да го земам кој е подобар , ваши мислења за 2та телефони. Главно ми треба добра камера и нејчам по месец-два да почни да ми кочи . Фала однапред :)

Здраво дечки, да прашам мислење за Sony Xperia M2 Aqua и Galaxy S4 mini кој да го земам кој е подобар , ваши мислења за 2та телефони. Главно ми треба добра камера и нејчам по месец-два да почни да ми кочи . Фала однапред :)
Продавам Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 4G/LTE

Која е најдобрата верзија на Ноте 4?

Имаш две верзии кои што подржуваат 4G и тие се препорачливи:
SM-910 F - Со Snapdragon 805 процесор,
SM-910 C - Со Еxynos процесор.

Кој и да земеш од овие два нема да згрешиш. Еве го @Psyside има Ноут 4, ќе ти каже подетално. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom