Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ve molime pomagaj te.Telefon samsung gt e1200 kodiran na mreza ONE.Imei 352174 06 042900 5.Nekako se zakluci,nema voopsto mreza.Koga ke se ukluci so karticka na one na mestoto na mreza pokazuva krugče so search.Od ova mesto nema sansi da go nosime na servis.:yid:Please pomoš.
Не покажува нешто во стил "Insert code" или нешто слично?

Ve molime pomagaj te.Telefon samsung gt e1200 kodiran na mreza ONE.Imei 352174 06 042900 5.Nekako se zakluci,nema voopsto mreza.Koga ke se ukluci so karticka na one na mestoto na mreza pokazuva krugče so search.Od ova mesto nema sansi da go nosime na servis.:yid:Please pomoš.

Да не имаш флешувано ромови ? оди во About и дај слика

quote="Boomerang, post: 7027079, member: 3855"]Не покажува нешто во стил "Insert code" или нешто слично?[/quote]
Ne pokazuva ništo.Normalno se pali i nema mreza.Nekade e blokirana ama ne znam kade ili e nesto drugo.Koga ke ja stavam kartickata vo drug tel,funkcionira..,[DOUBLEPOST=1419617999][/DOUBLEPOST]
Да не имаш флешувано ромови ? оди во About и дај слика

Attachments

• 20141226_191037.jpg
    20141226_191037.jpg
    392,4 KB · Прегледи: 31
Последно уредено:
quote="Boomerang, post: 7027079, member: 3855"]Не покажува нешто во стил "Insert code" или нешто слично?
Ne pokazuva ništo.Normalno se pali i nema mreza.Nekade e blokirana ama ne znam kade ili e nesto drugo.Koga ke ja stavam kartickata vo drug tel,funkcionira..,[DOUBLEPOST=1419617999][/DOUBLEPOST][/quote]

Ја мислев дека со андроид е а ти си имал обичен, намести датум и година и саат точно па исклучи го и пак уклучи го види дали ке има мрежа ако нема мрежа највероватно сим читачот ти е оштетен

quote="Dark HaCkeR, post: 7027221, member: 25402"]Ne pokazuva ništo.Normalno se pali i nema mreza.Nekade e blokirana ama ne znam kade ili e nesto drugo.Koga ke ja stavam kartickata vo drug tel,funkcionira..,[DOUBLEPOST=1419617999][/DOUBLEPOST][/quote]

Ја мислев дека со андроид е а ти си имал обичен, намести датум и година и саат точно па исклучи го и пак уклучи го види дали ке има мрежа ако нема мрежа највероватно сим читачот ти е оштетен[/quote]
NIŠTO PAK,ISTA SLIKA,A KOGA KE SAVAM DRUGA KARTICKA OD DRUGA MREZA MI BARA NETWORK CODE.Pa ako nekoj znae da mi kaze kako da go kodiram na druga mreza.Please neka ni pomogne nekoj

зошто кога ги ставив слушалките на телефонот песната како да грчи тој што пее не се ни слуша а извади ги слушалките песната на телефонот на звучникот си е нормално, ги приклучив слушалките на лаптопот и таму си работат нормално а на телефонот кога ги приклучувам песната кочи,грчи не се ни разбират зборовите.

зошто кога ги ставив слушалките на телефонот песната како да грчи тој што пее не се ни слуша а извади ги слушалките песната на телефонот на звучникот си е нормално, ги приклучив слушалките на лаптопот и таму си работат нормално а на телефонот кога ги приклучувам песната кочи,грчи не се ни разбират зборовите.
Веројатно затоа што во телефонот се вклучува џек со приклучок за микрофон и слушалки, тоест со четири дела што се(лева слушалка, десна, нула(заземнување) и микрофон), обичните бананки за слушалки се со три дела, лев, десен и нула(минус, земја, како и да го крстиш):
images
Затоа ќе треба во телефонот да ставиш оригинални слушалки со се микрофон што се, како на сликава со четири дела што е џекот. Мислам дека колку толку објаснив.

Веројатно затоа што во телефонот се вклучува џек со приклучок за микрофон и слушалки, тоест со четири дела што се(лева слушалка, десна, нула(заземнување) и микрофон), обичните бананки за слушалки се со три дела, лев, десен и нула(минус, земја, како и да го крстиш):
images
Затоа ќе треба во телефонот да ставиш оригинални слушалки со се микрофон што се, како на сликава со четири дела што е џекот. Мислам дека колку толку објаснив.
па оргиналните слушалки ги ставам што ми ги дадоа со самиот телефон кога го куппив и истото ми се случува.

Дечки сакам да земам телефон на рати, но колку што знам Мобеликс/Ледиком немаат таква опција, па кажете која од СЕТ, Анхоч, АМЦ, Нептун би ми била како најсигурна. Кој би бил најдобар избор на телефон до 15-20000 денари. Приоритет ми е да поддржува 4Г и да има барем 5" екран.

А која од понудениве продавници би била како најдобра опција.

А која од понудениве продавници би била како најдобра опција.

Каде е телефонот најефтин таму. :)
Инаку барај да G2-ката е серија D802. Нема да утнеш. :)

Здраво,
би сакал да ве замолам за совет и мислење за овој телефон.
SAMSUNG GALAXY Grand Prime G530. Најмногу што ме привлекува е "ultra power saving mode"
според мене многу корисна апликација.
А тоа што ме плаши е АМЦ, многумина имаа лошо искуство со АМЦ. https://www.amc.com.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=42965&i=1106&l=MK&q=&SupplierArticleID=&Action=
Однапред ви благодарам. :confused::confused::confused::confused:

img.jpg

Здраво,
би сакал да ве замолам за совет и мислење за овој телефон.
SAMSUNG GALAXY Grand Prime G530. Најмногу што ме привлекува е "ultra power saving mode"
според мене многу корисна апликација.
А тоа што ме плаши е АМЦ, многумина имаа лошо искуство со АМЦ. https://www.amc.com.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=42965&i=1106&l=MK&q=&SupplierArticleID=&Action=
Однапред ви благодарам. :confused::confused::confused::confused:

Прегледај го приврзокот 110431
Кажи буџет, иначе ова е тиња телефон од самсунг само ноте и с вреди другото ништо

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom