Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Што ќе кажете за Сони Хпериа Z3 компакт.
глеам 90% е ист со Z3, само што првиов е со малку помали димензии.

Иам желба да си зеам телефон, па прво да видам што како. Преферирам Сони, само затоа што сум се навикнал на нив.

Луѓе иам проблем со таблет, екранот е сол, знае некој сервис нешто и колку отприлика би чинела поправка или замена на тачпадот?

http://anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=3017&pid=36716
Го бидува ли телфонот ? што марка е ова ? се исплати ли ? според спецификациите ми изгледа многу добро и на мислам сум да го купам...

Јас мислам дека не ти се исплати. Кинеско непроверено радиоактивно ѓубре не би купил. Подобро додај уште 1,000 и купи си С3.

Здраво дечки, што мислите што би било подобро да земам Samsung Galaxy s4 mini или LG G3 S? Вториот е поскап за 1-2к на претплата, подобар е на конфигурација (?) ама не знам LG како ќе се покаже?

Здраво дечки, што мислите што би било подобро да земам Samsung Galaxy s4 mini или LG G3 S? Вториот е поскап за 1-2к на претплата, подобар е на конфигурација (?) ама не знам LG како ќе се покаже?
Од мини верзиите ни двата не вредат, иначе г3 е поарно од с4

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

G3S е подобар од S4 Мini.

Имам проблем со тачот на телефонот.

Значи телефонов ми нема паднато, го немам удавено во вода и такви работи, и се си беше во ред се` до пред некоја минута. Не знам што му стана од нигде никаде едноставно престана да реагира на допир, не можам ни да го отклучам.:facepalm:

Инаку телефонот е LG L4 Optimus

lg-optimus-l4-ii-e440-1.jpg

Чаре?

Јас мислам дека не ти се исплати. Кинеско непроверено радиоактивно ѓубре не би купил. Подобро додај уште 1,000 и купи си С3.
Кажа човекот што ги фалеше кинеските копии на ајфон 6...

Квотирај ми пост каде сум го фалел те молам? И дали го купив?
Еве ти..... Дали си го купил, не знам, се надевам не. :)

Се сложувам, имав прилика да го ѕирнам и супер е. Ама секогаш има идиоти што постираат што и да е само за да имаат што повеќе "мислења" или мислат дека се интересни.

Не сакам да дадам 1000 евра за оригинален бидејќи гревчињата како тебе ќе цркнат од љубомора.

И прашав и ми кажаа, а некои викаат и дека не е ѓубре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom