Ф
Флеш
Гостин
Имам прашање за овој телефон,какво ви е искуството со овој телефон,поточно верзија Huawei P7 ?! Дали е добар или е лош ?! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да се префлешува софтверот и модемот наново и да се види дали ке се среди вака не се знае ништоИмам можност да купам многу ефтин ноте 1 N7000 е сеа телефонот има проблем со ви фито... некогаш се уклучува некогаш не...односно пишува turning on ама некогаш не се уклучува...4.1.2 користи моментално .. до што може да е проблемот за ви фито ? софтверски или хардверски ?
Кој и да го земеш нема да згрешиш ексенос моментално е подобар избор поради 64 бит архиктетура,во пракса исто работат овие два модела ја снапдрагон земав поради xda,ексенос има и подобар звук али изборот е секогаш на снапдрагон подобра варијантаZdravo! Sakam da kupam samsung galaxy note 4, no neznam koj model da go zemam. Dali toj sto e so procesort od Qualcomm Snapdragon 805 ili pak od Exynos 5443? Ako nekoj se razbira vo procesori ke go zamolam da mi pishe koj procesor od ovie 2 e podobar.
Хардверски, истиот проблем го имаше колега на ноте2 ... бил паѓан, правен ... се менува контролер, само за кецот незнам дали ќе се најде ... како и да е подобро не го земај таков ќе си имаш мака самоИмам можност да купам многу ефтин ноте 1 N7000 е сеа телефонот има проблем со ви фито... некогаш се уклучува некогаш не...односно пишува turning on ама некогаш не се уклучува...4.1.2 користи моментално .. до што може да е проблемот за ви фито ? софтверски или хардверски ?
http://forum.it.com.mk/threads/Повик-од-Африка.46729/Пред извесно време ми звонеше некој број со префикс на странска далечна земја.. (не е можно да е никаков познаник), и чим кренав линијата одма се прекина... ме интересира да не е некаква замка, хакерска работа #odkajdaznam или да не е некоја трета работа..? стварно ме загрижи ситуацијава
L Fino - многу подобар.decki moze ne e tuka mesto no koga veke pisav ke ve zamolam za sovet ...
Htc desire 310 ili LG L fino ? se mislim pomegju ovja 2 telefona pa pisete iskustva ili slicno ..fala
денес го зедов хатецето и кога ќе го простудирам ќе пишамdecki moze ne e tuka mesto no koga veke pisav ke ve zamolam za sovet ...
Htc desire 310 ili LG L fino ? se mislim pomegju ovja 2 telefona pa pisete iskustva ili slicno ..fala
Кај го зеде што како?денес го зедов хатецето и кога ќе го простудирам ќе пишам
шала на страна ,она што го знам ќе го споделам.пиши на ПП ако нешто можам да ти кажам
Нечини мемориската извади ја и фрли ја и не ставај нискобуџетни мемориски на телефонот само класа 10 и нема да ти го успорува телефонотЗдраво. Купив самсунг галакси с5.. го користам 1 месец. работи беспрекорно.. денеска забележав дека мемориската картичка престана да функционира. ја извадов ја кладов и пак не работи. арно ама од ко се случи ова.. ако телефонов не го користам барем 1 минута ко че пробам да го отклучам треба да почекам 2-3 секунди.. ако знај некој како шо е работава нека помага. фала
Здраво,
сега гледам дека sony xperia z2 има батерија која не се вади. Дали некој од вас имал искуство со неа, и што доколку телефонот се "заглави" како му правите "restart"?