Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Пред некој ден на телефонот(лумиа 520) забележав светли точки на екранот од едната(левата) страна. Се забележуваат кога ќе го поставам на црната тема и светлото на телефонот да биде на средно или максимум, на белата не се познаваат.

Дали е некој софтверски проблем, и дали важи гаранција, пошто апдејтиран ми е на 8.1 ?
Прегледај го приврзокот 93277
(точките се додадени-фотошопирани, бидејќи на скриншот ги дава без нив, а изгледаат исто, дури и посветло и се погусто збиени)
Тоа се друже мртви пиксели
Секако дека ќе ти важи гаранција, барем нокиа сервисот се најпопустливи кога се работи за сервис ... носи го чим имаш гаранција ќе ти сменат екран

Тогаш најверојатно внатрешната меморија ти е полна од други работи. (слики, музика..) Или имаш милијарда големи игри.

Поврзи си го на компјутер и префрли се што можеш од други фајлови (не апликации) на сд картичката.

А сето ова ти е залудно ако е дубајска копија како што те прашаа во другата тема.

Sent from my C5303 using Tapatalk
nitu ima sliki nitu ima muzika a pomalku pak milijarda golemi igri, kje gi izbrisev da gi imase nema nisto... :(

Друже кинез имаш 100%

Имал некој искуство со LG L70 ? Се мислам меѓу овој и Sony Xperia M.
Што препорачувате?

Ми исчезнуват броевите и е-маил адресите на телефонот па после долго време пак ми се појавуваат и се така,да не знае некој до што е проблемот?

Се двоумам помеѓу Sony Xperia M2,Samsung Galaxy Core or Sony Xperia M. Што мислите вие, кој е најдобар? :) Фалааа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom