Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Samsung galaxy s3 ili HTC one mini ?

На ново на сметка ќе си останам само од вип ќе се префрлам во оне
Епа незнам на која претплата што како ... дај некои модели па да те посоветуваме, вака ништо

Ми треба совет т.е информација.
Имам нокиа c7 од САД купена и декодирана е и работи на наша мрежа.
Треба да одам за канада, ќе ми работи телефонот или не?
Треба нешто од тука да декодирам и сл, пошто што бил произведен за американски пазар би требало да работи и за Канада.
Исто така имам земено од мкд Samsung Win Duos кој нормално работи на наша мрежа. Ќе ми работи во канада, ако не , има некое чаре?

bump

Дечки имам Самсунг Галакси 3 и сакам да го сменам после година ипол користење.
Е сеа се мислев што да земам наместо него и изборот ми паѓа на Нексус 5
Совети дали вреди да напраам таков апгрејд?
Или дали има некоја друга подобра опција од Нексусот (иако јас не гледам) со слична цена?

Фала :)

Дечки имам Самсунг Галакси 3 и сакам да го сменам после година ипол користење.
Е сеа се мислев што да земам наместо него и изборот ми паѓа на Нексус 5
Совети дали вреди да напраам таков апгрејд?
Или дали има некоја друга подобра опција од Нексусот (иако јас не гледам) со слична цена?

Фала :)

Po mene podobar izbor ti e LG G2, ama i Nexus-ot ne ti e losh. Gi imam i dvata mozes da pomines da gi vidis ako sakas.

Ми завршува договорот,па ќе го продужувам па незнам што телефонче да зеам ајде хелп форумџиии :)
htc desire x
lg l7
sony xperia J
zte grand x in
samsung galaxy fame
lg l5 II
alcatel idol
nokia lumia 520
htc desire 500
htc desire 300
sony xperia M

Не помага ова.

Види во Access point names дали се ти е сетирано како што треба за 3G, спореди со друг телефон или види зависно на кој оператор си (на нивниот сајт) дали има step by step сетирање, не автоматско. Исто можеш да ги избришеш моменталните access points и да креираш нови.

На крај, ако не сака од гореспоменатото, пробај со factory reset, само така ќе ти избрише се од внатрешната меморија (и контактите, ако не ти се синкувани со Google) и ќе треба да го сетираш телефонот од почеток. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom