Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Доколку некој може да ми помогне би бил благодарен.
Се работи за Huawei U8600 (T-Mobile Move Balance).
Не го рутирав значи, 2 години е еве веќе и си тераше без проблем до скоро. Задоволен сум си од телефончето и не сум имал никакви проблеми (ми се погоди).
Иако е глуп проблемов мора да се признае, ама сеуште неможам да си објаснам што може да го предизвика. Дали софтверски нешто може да го зезне, или хардверски се причините.
Се работи за проблем кој предизвикува тивок звук. Значи In Call Volume е единствениот проблем со кој се бавам деновиве.
Го ставив на максимум, но нема никаква промена како што гледам. Притоа, notification ringtone, phone ringtone, media sound и alarm sound си работат без никаков проблем, и сите тие си се гласни.
Одам во град, 90% од разговорите не ги слушам, баш поради тоа што телефонот се однесува не како звукот да е на максимум, туку како да е на кец. Ни еднаш не ми паднал телефонот и не претрпил штета. Навистина чудно...

Пред некое време ова ми беше незабележливо, но потоа сфатив дека нешто не е во ред.
Дали може онлајн апдејтот кој го направив од Settings менито на самиот телефон за поддршка на multitouch да предизвика вакво нешто искрено незнам....
Пробав и со Factory Reset ама проблемот е сеуште тука.
Незнам дали Factory Reset-от го брише од корен апдејтот, ама според некоја логика би требало...а во овој случај ништо не помогна.

Идеи?

Дали може да ми препорачате некој добар телефон за слушање музика (да има јака батерија што ке може 5-6 саати да издржи со пуштена музика ,поддршка за поголеми мемориски картички од 16 или 32 гб,рам меморија да има за да не сецкаат песните...) ,камера,ви-фи и остали ствари не ми се ич битни....

Дали може да ми препорачате некој добар телефон за слушање музика (да има јака батерија што ке може 5-6 саати да издржи со пуштена музика ,поддршка за поголеми мемориски картички од 16 или 32 гб,рам меморија да има за да не сецкаат песните...) ,камера,ви-фи и остали ствари не ми се ич битни....

До колку пари ?

HTC ONE ти е најдобар за слушање музика.

епа с
Е друже,колку пари,толку музика.За 100е не знам што да ти препорачам.Бараш 6 сати траење на батерија со нонстоп пуштена музика.
епа за тие пари и толку музика сакам :ROFLMAO: немора од 6 саата може од 4 саата...

а да тимпродадам Apple iPod classic 20 GB меморија бела боја со метален заден дел

Сакам да одберам помеѓу HTC Desire 500 , HTC ONE SV и HUAWEI Ascend P6. Значи сакам да прашам кој е најдобар од овие 3(брзина,меморија,андроид,брзина на интернет) ?

Сакам да одберам помеѓу HTC Desire 500 , HTC ONE SV и HUAWEI Ascend P6. Значи сакам да прашам кој е најдобар од овие 3(брзина,меморија,андроид,брзина на интернет) ?

spored mene hjuavei, isti performansi kako top drugite telefoni so toa sto e kineska firma pa radi toa e poniska cenata. Ako imas pari spored mene zemi si hjuavei i ic ne ja misli.

дечки имам нокиа н97 и не сака да ми се полни, а стварно сакам да ја направам. до сега ми се полнеше ако најдеш погодна местоположба на пуначот, ама сега гледам дека и тоа потешко:) да го однесам на сервис (каде?), би го направиле?
--- надополнето: 5 декември 2013 во 15:34 ---
дечки имам нокиа н97 и не сака да ми се полни, а стварно сакам да ја направам. до сега ми се полнеше ако најдеш погодна местоположба на пуначот, ама сега гледам дека и тоа потешко:) да го однесам на сервис (каде?), би го направиле?

--- надополнето: 5 декември 2013 во 15:34 ---
Треба да се замени конекторот за полнење, на тој модел е на специфично место ама не е прв се средува
цена имаш на ПП и контакт

Коа ќе го одклучам мобилниот, долу ми се појавува network error?
Трае 2 секунди и се губи, шо е работава? Знам дека треба дисејбл да мавнам на нешо ама не знам на шо?! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom