Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки мала помош ако може , сакам црнава нокиа да и сменам маска и да и ја дадам на мајка ми да си ја користи ,ама видов дека и микрофонот(за слушање) е заебан ,работи али е катастрофа ко дупнат да е. Е сеа ја имам и оваа н73 на која е расипана плочата и не се поправа ама работат деловите камера,микрофон,звучници.... Ме интересира дали пасува звучникот од н73 на оваа црната (н85 или сл е моделот мислам). Некој сервисер сигурно се разбира во ова.
фала однапред
Прегледај го приврзокот 78031
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 13:33 ---
И ако знаете колку е маска за црнава пишете

Некој???

види по тезгине на битпазар може ќе најдеш, тие телефони антика се више

За маска не е проблемот најдов тука кај мене ,али за микрофончето беше работата

Имам старо телефонче на симбијан. Пред некој ден го носев на сервис, усб џекчето се одлеми скроз, на кабел ми излезе, требаше да се стави ново. Е сега, работата е што откако го зедов оттаму, телефонов необјасниво почна да губи мрежа. Не можам муабет да напраам рајат а де не почне да шушти или скроз да прекине, нешто шо никогаш порано не ми се случувало. А на ОНЕ сум, барем тие немаат проблеми околу мрежата. Можно ли е копилињава шо ми го поправаа прво да имаат намерно нешто чепнато за да појдам пак да ми скинат некој динар? :mad:

Каков телефон и каде го носеше ?
може антените да не допираат и слично

Ми треба помош за избор на телефон. Се мислам помеѓу овој, индиски телефон е:http://www.gsmarena.com/xolo_q800-5531.php, од тетин ми е, сега се врати од Индија, ганц нов е и преубаво изгледа, а перформансите се страшни. Плус има и добри review-a, повеќето се задоволни. Кошта 140 евра.

Втор избор ми е Алкател One Touch Idol, од тука од т-мобиле за 5000 денари.

Ај совет од некој поупатен?

Ми треба помош за избор на телефон. Се мислам помеѓу овој, индиски телефон е:http://www.gsmarena.com/xolo_q800-5531.php, од тетин ми е, сега се врати од Индија, ганц нов е и преубаво изгледа, а перформансите се страшни. Плус има и добри review-a, повеќето се задоволни. Кошта 140 евра.

Земи си Идол според мене.
Остви ги тие индиски и кинески ѓубриња.

ОД две зла секогаш избери го помалото ... во овој случај идол

ОД две зла секогаш избери го помалото ... во овој случај идол

Земи си Идол според мене.
Остви ги тие индиски и кинески ѓубриња.

Овој индискиов го зедов сега во мене на ден, два да го видам што е како и еве по 2 саати користење ептен добар ми изгледа, нема никакви лагови, се убаво работи, отвара брзо, не сецка на игри, перфектно изгледа. Патем има 4 јадрен процесор на 1.2 Гхз, како и графички процесор што го прави совршен за играње игрици меѓу другото. И на изглед е ептен добар. Не е кодиран, работи на сите мрежи и поддржува 2 картици.

Ќе видам утре денот како ќе се покаже, ама сега за сега изгледа ќе го земам :)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Pokoristi go nekolku dena,vidi sve kako raboti pa ako ti e taman zadrzi go ako ne zemi Idol.

Sent from my Samsung Galaxy Note 3

Овој индискиов го зедов сега во мене на ден, два да го видам што е како и еве по 2 саати користење ептен добар ми изгледа, нема никакви лагови, се убаво работи, отвара брзо, не сецка на игри, перфектно изгледа. Патем има 4 јадрен процесор на 1.2 Гхз, како и графички процесор што го прави совршен за играње игрици меѓу другото. И на изглед е ептен добар. Не е кодиран, работи на сите мрежи и поддржува 2 картици.

Ќе видам утре денот како ќе се покаже, ама сега за сега изгледа ќе го земам :)
Јас секогаш сум бил скептичен кон кинеските марки и ефтини модели со надувани спецификации на папир ... too good to be true

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Daj si iljadarce povekje i zemi si go xperia m, nema review da ne kaze deka e super telefon a i plus sony si e sony, i alcatel mi se firma sto naduvuvaat specifikacii a vo sustina se b klasa telefoni.

ОФ: пишувам тука бидејќи темата т-мобиле е умрена.​
Дали ако активирам интернет на пример овој surf basic за интернет пакетот зима пари од тие пари што се во претплата, или плус ти се додаваат пари за интернет. Логички да е второто, али ме збуни бидејќи кога ќе потрошам нешто интернет тие пари ми идат во сметката колку си е претплата, не стигат посебно за интернет.​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom