Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
SIM card rejected ми покажува....постои ли лек да се вратат телефонските броеви aко ништо друго?
Ова ми се случи преку ноќ, нe ми паднал телефонот или слично. Еднаш ме заебаваше исто вака, неколку пати ја ставив извадив и проработе.....сега нејќит.

SIM card rejected ми покажува....постои ли лек да се вратат телефонските броеви aко ништо друго?
Ова ми се случи преку ноќ, нe ми паднал телефонот или слично. Еднаш ме заебаваше исто вака, неколку пати ја ставив извадив и проработе.....сега нејќит.
На што телефон да кажеше?

Да препорачате нешто од нискава класа смартфони, до кај 7-8000 ден.

Дечки мала помош ако може , сакам црнава нокиа да и сменам маска и да и ја дадам на мајка ми да си ја користи ,ама видов дека и микрофонот(за слушање) е заебан ,работи али е катастрофа ко дупнат да е. Е сеа ја имам и оваа н73 на која е расипана плочата и не се поправа ама работат деловите камера,микрофон,звучници.... Ме интересира дали пасува звучникот од н73 на оваа црната (н85 или сл е моделот мислам). Некој сервисер сигурно се разбира во ова.
фала однапред
IMG_20131128_130550[1].jpg
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 13:33 ---
И ако знаете колку е маска за црнава пишете

Samsung Galaxy Note 3 N9005 black од овде или да се ризикува
од мобиларите по Скопје но проблемот е не ми се оди до Скопје:) а во СЕТ е 100е поскап овие мобилариве како ледиком на пример не праќаат по пошта карго.
А и читам овде не биле во оригинал кутии отварани ова она.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom