Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
1001700_4460254243931_1948651186_n.jpg ПОМОШ !!!
Имам Xperia Tipo и пред некој 2-3 недели го рутирав.. рутирањето си беше ок, после тоа ми се појави проблем имав 2 gb на SD картичка и 2,7 gb внатрешна во телефонот, е сега проблемот е што телефонот „препознава“ 4 gb на SD картичка а останатите 700 mb на внатрешна меморија... Му направив unroot успешно си е се, му направив и hard reset и никако да се нормализира.. Мислев дека апликацијава clean master ме лажи ама ко ќе се преполнеа овие 700 mb неможев да инсталирам никакви апликаци.. Помош кој знае :(

Дали постои програма за пренос на податоци од еден телефон на друг од различни производители (Blackberry, Samsung, iPhone...)? Податоци како SMS, mail account, слики, контакти и слично.

Однапред благодарам

Дали постои програма за пренос на податоци од еден телефон на друг од различни производители (Blackberry, Samsung, iPhone...)? Податоци како SMS, mail account, слики, контакти и слично.

Однапред благодарам
Outlook Express

Прегледај го приврзокот 69093 ПОМОШ !!!
Имам Xperia Tipo и пред некој 2-3 недели го рутирав.. рутирањето си беше ок, после тоа ми се појави проблем имав 2 gb на SD картичка и 2,7 gb внатрешна во телефонот, е сега проблемот е што телефонот „препознава“ 4 gb на SD картичка а останатите 700 mb на внатрешна меморија... Му направив unroot успешно си е се, му направив и hard reset и никако да се нормализира.. Мислев дека апликацијава clean master ме лажи ама ко ќе се преполнеа овие 700 mb неможев да инсталирам никакви апликаци.. Помош кој знае :(

Извади си ги податоците од телефонот и картичката,направи формат на картичката и формат на телефонот(иако веќе си направил) и верувам дека ќе си дојде се на место....(со формат на телефонот-Factory Data Reset нема да го изгубиш ротот).

Извади си ги податоците од телефонот и картичката,направи формат на картичката и формат на телефонот(иако веќе си направил) и верувам дека ќе си дојде се на место....(со формат на телефонот-Factory Data Reset нема да го изгубиш ротот).

Немошам да ја форматирам, нема опција во properties
еве види..
http://prntscr.com/1i2u4x

Немошам да ја форматирам, нема опција во properties
еве види.. http://prntscr.com/1i2u4x

Ако имаш инсталирано рекавери тогаш иди форматирај ја од таму,ако немаш извадија од телефон и преку некој читач(лаптоп) на сд картички форматирај.

Za Alcatel M'Pop ima li negde od onie zastitni maski sto se ili nekakva bilo kakva zastita na telefonot od grebenje, zastita na tacot .

некој да објасни дали може да се користи интернет од lg T385 на компјутер и како е постапката?

Колку би чинело менување на стакло + digitizer за HTC Desire X?

што мислите за телефонов? има ли некој ваков? сакам да си го купам :)htc-touch-hd-combo.jpg
--- надополнето: 1 август 2013 во 17:09 ---
што мислите за телефонов? има ли некој ваков? сакам да си го купам :)htc-touch-hd-combo.jpg

што мислите за телефонов? има ли некој ваков? сакам да си го купам :)Прегледај го приврзокот 69412
што мислите за телефонов? има ли некој ваков? сакам да си го купам :)Прегледај го приврзокот 69412

По сликите ли да ти кажеме што мислиме ? бидејќи не си навела модел ништо.

ХТЦ вреди повеќе него што се мисли во народот.Сум немал од најскапите телефони,секогаш бирам нешто во средина,сега има ХТЦ и за тоа што го платив пружа многу

Не се враќај назад во камено доба
земи минимум HTC Wildfire S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom