Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Preparat(tecnost) za cistenje na mobilen(s3),po stranite se sobralo 'gubre'!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Kakva cetka?!sigurno znaes za sto prasuvam,kaj sto zavrsuvava ekranot,gubre se ima nasobrano.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
Ситна четкичка де, исчеткај го делот кај рамката
Што сакаш ти да му истуриш жити се каква течност

Za Alcatel M'Pop ima li negde od onie zastitni maski sto se ili nekakva bilo kakva zastita na telefonot od grebenje, zastita na tacot .

И јас барам, знае некој??

Иначе да се пофалам го земав овај Алкател М Поп, прилично ми е комплициран па ако има некој поупатен и добронамерен да ми помогне имам едно прашање не можам да се снајдам никако цел ден го чачкам и не најдов тоа што барам. :)

И јас барам, знае некој??

Иначе да се пофалам го земав овај Алкател М Поп, прилично ми е комплициран па ако има некој поупатен и добронамерен да ми помогне имам едно прашање не можам да се снајдам никако цел ден го чачкам и не најдов тоа што барам. :)

кажи што ти треба:coffee:

Дај препорачајте ми некој добар телефон до 6-7 000 денара, од Т-мобајл. На при-пејд.

Sony Xperia SP или Sony Xperia T? Што би одбрале и зошто?
Телефониве можам да ги земам од Вип, и ме интересират дали се кодирани на нивна мрежа и доколку се, дали можат да се одкодираат без последици т.е нормално да си работит мражата и интернетот после тоа да не имат зафрканци некакви?

Sony Xperia SP или Sony Xperia T? Што би одбрале и зошто?
Телефониве можам да ги земам од Вип, и ме интересират дали се кодирани на нивна мрежа и доколку се, дали можат да се одкодираат без последици т.е нормално да си работит мражата и интернетот после тоа да не имат зафрканци некакви?

Xperia SP ти е подобар, подобар процесор и gpu, плус понова генерација е од Xperia T.
А за декодирањето поима немам, ама мислам дека може да се декодираат и нема да имаш проблеми со мрема/3G. Сепак за декодирањево подобро да ти одговори некој сервисер.

Skapo e dekodiranjeto 2000cinja za novive sony modeli

Problemi nema da imas

А декодирање на LG optimus l7 p700 колку коштат?

Луѓе помагајте неможам да ѕвонам, кога ќе пробам да ѕвонам ми кажва завршен повик и не ни ѕвони, на сите бројој така ми кажва :confused:
Алкател М поп ми е телефонот, знај некој да ми помогни?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom