Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Да ви пренесам една чудна работа што ми се случи.Негде околу нова година купив HTC desire C и пошто не одеше со мемориска картичка,купив од AMC-Kingston од 4 гига.Картичката беше нова нормално.Сликав,бришев слики .....деновиве спуштив програм за `рековери` на слики од картичка(CardRecovery) и го испробав програмот на картичката.излегоа многу слики што сум ги бришел,но на изненадување најдов огромен број на слики што видно не се мои,јас не сум ги сликал.Има некои wallpapers-и,слики од фејсбук(а немам јас профил,мада го користат моите на кратко) и што уште не.

Се прашувам од каде се створија овие слики?Дали самиот телефон превзема некои фајлови и ги става на картичка(без save as), или картичката не била нова,само ја избришале со delete и ми ја тутнале мене.

јас стварно појма немам од каде се нашле тие прикриени слики.Иначе во нромално пребарување на картичката и преку мобилен и преку компјутер,овие слики не излегуваа

Да ви пренесам една чудна работа што ми се случи.Негде околу нова година купив HTC desire C и пошто не одеше со мемориска картичка,купив од AMC-Kingston од 4 гига.Картичката беше нова нормално.Сликав,бришев слики .....деновиве спуштив програм за `рековери` на слики од картичка(CardRecovery) и го испробав програмот на картичката.излегоа многу слики што сум ги бришел,но на изненадување најдов огромен број на слики што видно не се мои,јас не сум ги сликал.Има некои wallpapers-и,слики од фејсбук(а немам јас профил,мада го користат моите на кратко) и што уште не.

Се прашувам од каде се створија овие слики?Дали самиот телефон превзема некои фајлови и ги става на картичка(без save as), или картичката не била нова,само ја избришале со delete и ми ја тутнале мене.

јас стварно појма немам од каде се нашле тие прикриени слики.Иначе во нромално пребарување на картичката и преку мобилен и преку компјутер,овие слики не излегуваа

може у templates ги зачувува од интернет што си отварал страни и сликите ги зачувува

AMC и се е можно...

тие работи што ги видов на сликите воопшто не сум ги видел во живот.не се моја тема,некои апстракни работи,апстракни позадини...јас повеќе преферирам природни нешта,така да овие ми се шпанско село.плус тоа заедно со моите бришени слики изнесуваа негде околу 1.4 гига!!!!!!,а мобилниот ми кажува дека картичката е само 8 % полна(со се навигатор)

тие работи што ги видов на сликите воопшто не сум ги видел во живот.не се моја тема,некои апстракни работи,апстракни позадини...јас повеќе преферирам природни нешта,така да овие ми се шпанско село.плус тоа заедно со моите бришени слики изнесуваа негде околу 1.4 гига!!!!!!,а мобилниот ми кажува дека картичката е само 8 % полна(со се навигатор)

Значи не се слики од луѓе? Мислам фамилијарни слики или најпопуларните WC сесии со тинејџери/ки?

Ако се апстракни слики сигурно биле некаде во некој кеш или темп фолдер на картичката собрани од се и сешто што се работело на телефонот.

има и слики на луѓе,ама се помалку.некој дечко се сликал со девојката,некои безвезни од фејсбук...но најмногу апстракни позадини.а такви не ставам никогаш
--- надополнето: 25 јули 2013 во 01:54 ---
како да ги избришам овие `скриени ` слики а да не ги оштетам другите фајлови?ќе треба наново да да спуштам програми бидејќи најголемиот дел ми се преместени на картичка

kako moze da napravam update na android sistemot na sony xperia P?

Што може да му стане на никојата 2700с-2 не бесе мокра него малце само влажна и тоа на маска само и си работеше едно 2 3 саата така и од еднашка цркнала пробав да ја пустам не се пушта ја сушев цел ден на сонце пак не сака. Што може да му е и се исплаќа ли да го правам

Што може да му стане на никојата 2700с-2 не бесе мокра него малце само влажна и тоа на маска само и си работеше едно 2 3 саата така и од еднашка цркнала пробав да ја пустам не се пушта ја сушев цел ден на сонце пак не сака. Што може да му е и се исплаќа ли да го правам
додека не се види отвори не се знае

Што коментари давате за Alcatel Vip Droid XL шо телефонче e ? :)

а кој програм е тоа пм?

шала на страна еден мој другар има еден од алкателите во ранг со мојот desire C,и за разлика од кај мене многу му кочи мобилниот а посебно од кога стави дополнителни програми па сега им прави анистали

Vo moment koga pravev update na Sony Xperia S telefonot mi se iskluci i nemozam da go vklucam pak.... Edino koga ke pritisnam Power On zaedno so Volume + na ekranot mi se pojavuva bel triagolnik so zolt izvicnik..... Vo servis za mobilni mi kazaa deka softverot mi e unisten i treba da stavam totalno nov softver sto znaci deka dosegasnite fajlovi mi se izbrisani..... Molam za pomos, dali nekoj znae dali moze nekako da si gi povratam informaciite i fajlovite od mojot telefon????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom