- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.408
- Поени од реакции
- 15.634
Да ви пренесам една чудна работа што ми се случи.Негде околу нова година купив HTC desire C и пошто не одеше со мемориска картичка,купив од AMC-Kingston од 4 гига.Картичката беше нова нормално.Сликав,бришев слики .....деновиве спуштив програм за `рековери` на слики од картичка(CardRecovery) и го испробав програмот на картичката.излегоа многу слики што сум ги бришел,но на изненадување најдов огромен број на слики што видно не се мои,јас не сум ги сликал.Има некои wallpapers-и,слики од фејсбук(а немам јас профил,мада го користат моите на кратко) и што уште не.
Се прашувам од каде се створија овие слики?Дали самиот телефон превзема некои фајлови и ги става на картичка(без save as), или картичката не била нова,само ја избришале со delete и ми ја тутнале мене.
јас стварно појма немам од каде се нашле тие прикриени слики.Иначе во нромално пребарување на картичката и преку мобилен и преку компјутер,овие слики не излегуваа
Се прашувам од каде се створија овие слики?Дали самиот телефон превзема некои фајлови и ги става на картичка(без save as), или картичката не била нова,само ја избришале со delete и ми ја тутнале мене.
јас стварно појма немам од каде се нашле тие прикриени слики.Иначе во нромално пребарување на картичката и преку мобилен и преку компјутер,овие слики не излегуваа