Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo go imam ovoj telefon LG Optimus L3 E400 go zedov sega pred 2 meseca od VIP i me interesira sto moze da bide,cesto se slucuva da jas go slusam drugiot sto ke mi se javi a on ne me slusa.Dali nekij go ima ovoj problem,dali e od VIP ili od telefonot...
Na nikoj li nemuse slucilo vakvo nesto so ovoj telefon,i drugo dali ima nesto za podesuvanje na mikrofonot..

Каква поточно ти треба, има голем избор и различни цени, сакаш бампер само, сакаш задна само силиконска или пластична или па некоја на преклоп
најпродавана е flip cover ја имаш во повеќе бои, позади се става наместо капачето фабричко и напред ти доаѓа со кавер
Бампер и футрола како плико т.е. класична да не биде на преклоп ич не ги сакам тие.
--- надополнето: 4 март 2013 во 22:18 ---
Na nikoj li nemuse slucilo vakvo nesto so ovoj telefon,i drugo dali ima nesto za podesuvanje na mikrofonot..
Ова скоро сигурно е проблем со мрежата а и немора да значи, провери со друг сим ако можеш и провери преку вибер или ватц ап апликацијата на вифи кога си закачен дали ќе биде исто. Ако преку апликацииве имаш проблем до телефонот е.

Zdravo ke moze li da mi pomogne nekoj imam problem so iphone 3g ios 3.1.3 ne mi dava da snimam aplikacii koj se nameneti za toj softver mi dava error na itunes imam itunes 10.7 eve go problemot
--- надополнето: 6 март 2013 во 14:39 ---
Здраво имам проблем со ајфон 3г. софтвер 3.1.3 не ми дава да снимам апликации кој се наменети за тој софтвер ..ми дава ерор на ајтјунс 10.7 може ли помош?

Attachments

• 23d0914bbf004fdcb35b2ef.png
    23d0914bbf004fdcb35b2ef.png
    26,9 KB · Прегледи: 17
  • 23d0914bbf004fdcb35b2ef.png
    23d0914bbf004fdcb35b2ef.png
    26,9 KB · Прегледи: 15
Zdravo ke moze li da mi pomogne nekoj imam problem so iphone 3g ios 3.1.3 ne mi dava da snimam aplikacii koj se nameneti za toj softver mi dava error na itunes imam itunes 10.7 eve go problemot
--- надополнето: 6 март 2013 во 14:39 ---
Здраво имам проблем со ајфон 3г. софтвер 3.1.3 не ми дава да снимам апликации кој се наменети за тој софтвер ..ми дава ерор на ајтјунс 10.7 може ли помош?
Милсам дека мора ајфонот да ти биде џеилбрејкуван

Има шанси на iPhone 4 (не кинески, туку дубајски) да се инсталира некоја апликација? Поспецифично, Viber апликацијата.

Дали се исплаќа да дадам iphone 3g 8gb за LG optimus Hub E510 ? Некое мислење ?

Земав зте кис плус...а истрошив батеријата..колку време да го полнам?

Земав зте кис плус...а истрошив батеријата..колку време да го полнам?
Нема потреба на новиве телефони тоа што беше 12 сати да се полни , наполни си го дур не ти покаже на телефон full charged :)

Нема потреба на новиве телефони тоа што беше 12 сати да се полни , наполни си го дур не ти покаже на телефон full charged :)

Фала..

ми се појави нешто BestApps сакам да го избришам ама незнам како..да не знајш да ми кажиш ?

Како да му направам update na Alcatel ot-995 на официјален ICS?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom