Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И, успеа ли некој да подеси Video Call на Skype на Alcatel OT-985 ?
--- надополнето: 11 декември 2012 во 16:20 ---
И, успеа ли некој да подеси Video Call на Skype на Alcatel OT-985 ?

Samsung GT-S5230, кога го уклучувам (без разлика со која сим картица или без картица) стига до второво,
каде што бара Phone Lock.... само зезнатото е тоа што, без разлика кои бројки ги стискам, не пишува ништо, а реагира тачот,
ги обележува бројките, вибрира на допир, значи тачот си функционира.... само SOS реагира нормално, нормално, вика телефонскиот број не постои.

Како да продолжам со чудово? Немам никаков кабел.

jNc3HfYTptJew_e.jpg
j5T6byKqH11AP_e.jpg

Ај ако може мала помош за избор.
Ми истече 24 месеци пост-пејд договорот и ја чекав роденденската понуда од вип за да го обновам. Но 100mb и 1000 смс и не се некоја примамлива понуда. Искрено се разочарав од ова што го понудија ВИП. Ги гледам понудиве од другиве оператори, но сакам мислење од некој што веќе е на пост-пејд на One или T-mobile. Или воопшто од тие што ги пратат случувањава околу нашиве мобилни оператори. Кој избор би бил најдобар во моментов ?

Ај ако може мала помош за избор.
Ми истече 24 месеци пост-пејд договорот и ја чекав роденденската понуда од вип за да го обновам. Но 100mb и 1000 смс и не се некоја примамлива понуда. Искрено се разочарав од ова што го понудија ВИП. Ги гледам понудиве од другиве оператори, но сакам мислење од некој што веќе е на пост-пејд на One или T-mobile. Или воопшто од тие што ги пратат случувањава околу нашиве мобилни оператори. Кој избор би бил најдобар во моментов ?

Aко ти е за интернет, оди во Т-Мобиле, немат да згрешиш 3Г интернетот му е гром секаде, е сеа ако повеќето од контактите ти се на вип тогаш незнам. Оне се катастрофа, како што начув и интернетот не бил нешто баш баш а за разговор само 200 повици имаш. Ако 200 ти се доволни, тогаш распрашајсе доборо за интернетот.
Според мене Т-Мобиле, јас сум нивни корисник од интернет мака до сеа не сум видел. После 15 и ке склучам договор на промо 499.

Имам проблем со Samsung GT - S5230 само што не знам дали е проблемот до мобилниот или до картичката .. Значи можам да примам повици, можам јас да извршувам повици, можам да примам пораки, но НЕ можам да испраќам пораки. Мобилниот ми реагира исто како да немам кредит и не ги испраќа пораките. Имал некој ваков проблем ?

Здраво! ми треба помош, неможам да се одлучам помеѓу овие два телефона:
SAMSUNG I8190 GALAXY S III MINI и SONY XPERIA P
http://www.t-mobile.com.mk/public/d...15F1F44CE&phone1=13033&phone2=11318&phone3=-1

Вака според перформансите и изгледот Сони изгледа дека е подобар. Ќе може ли некој да ме посоветува и да ми даде добра причина зашто едниот телефон е подобар од другиот?
Ви благодарам однапред

Здраво! ми треба помош, неможам да се одлучам помеѓу овие два телефона:
SAMSUNG I8190 GALAXY S III MINI и SONY XPERIA P
http://www.t-mobile.com.mk/public/d...15F1F44CE&phone1=13033&phone2=11318&phone3=-1

Вака според перформансите и изгледот Сони изгледа дека е подобар. Ќе може ли некој да ме посоветува и да ми даде добра причина зашто едниот телефон е подобар од другиот?
Ви благодарам однапред
Го користам Сонито веќе 4ти месец,супер е телефонот само што малце батеријата е слаба,другото е све топ

Како да се приклучам на интернет преку T-mobile move balance (Huawei U8600) ? Вчера го продолжив договорот со T-mobile ја променив тарифата од Relax S на Promo 499, и уште немам интернет, или можеби треба јас да наместам нешто во мобилниот кој работи со Андроид 2.3?

http://www.t-mobile.com.mk/public/detali-za-telefon.nspx?phoneid=12741&tabid=1&tn=Промо 499&ti=480&eg=002;102;110&et=168;199;221;173;171;177;175&ust=1

овде пишит 3.5 инчи, на гсмарена пишит 4.3 инчи... Кај е точно, и имат некој што го користит телефонов да кажит неколку збора?
Ај погоди кај е погрешно ...

на т-ебале нормално :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom