- Член од
- 27 октомври 2012
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 0
fala batka za taka znam,pobarav pomos FALA.Џабе нема ни код бабе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
fala batka za taka znam,pobarav pomos FALA.Џабе нема ни код бабе
APN/user/pass : vipoperator
proxy: 78.40.0.1
port: 8080
Пробај вака ако нејќе најубаво да им се јавиш.
Спушти си од play store апликација APN Macedonia имаш опција за секој оператор стискаш само на името на операторот и ти ги мести сетинзите за интернет и mms.
sent via alcatel995&tapatalk
Епа држе купи си бокс за декодирање кабли опрема + знаење и ќе си го декодираш домаfala batka za taka znam,pobarav pomos FALA.
Немаш дата интернет а може да имаш Wifi.Како да го спуштам кога немам интернет?
И не работи апликацијата на ICS
Иди на страната на T-mobile и подеси си го тел.преку нивниот автоматски конфигуратор...тука имаш и рачно да си внесеш.Ги знае некој GPRS сетинзите на Т-мобајл 3г интернет? Неможам да се ставам на интернет од самсунг е250 телефон.Активирав пакет, ми стигна порака дека е активирано али не се конектира никако.
За жал неможеш да го средиш никако освен да се откажеш од ВИП и да го работиш на ОНЕ или Т-мобиле кај нив нема да имаш проблем со 3Г дата интернет(на 2100mhz им е). Оние со Iphone 3GS исто имаат ист проблем со ВИП 3Г интернетот како тебе не им ја подржува таа випова фрекфенција.Имам Samsung galaxy s2 skyrocket (sgh i-727). Купен е од САД, отклучен е и работи на нашиве мрежи. Е сега имам проблем со 3G интернетот на VIP. Го пуштиле на фрекфенција од 900mhz HSDPA, а мојот телефон работи на следниве фрекфенции
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 850 / 1900 / 2100
4G Network LTE 700 MHz Class 17 / 1700 / 2100
Дали можам некако да го средам телефонот да работи на фрекфенцијата на VIP и ако може како би го средил тоа?
Поздрав...
Еве линк на GSMarena за телефонот
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_skyrocket_i727-4303.php
епа ништо тогаш од телефонов на ВИП значи. Фала на одговорот во секој случај.За жал неможеш да го средиш никако освен да се откажеш од ВИП и да го работиш на ОНЕ или Т-мобиле кај нив нема да имаш проблем со 3Г дата интернет(на 2100mhz им е). Оние со Iphone 3GS исто имаат ист проблем со ВИП 3Г интернетот како тебе не им ја подржува таа випова фрекфенција.
Или е екранот или е флетот, повеќе оди накај флетИмам Samsung u600 и имам проблем со екранот. Значи се работи супер, ама одеднаш екранот (сликата) станува црна и морам да го вклучувам/исклучувам (многу пати) за да се оправи сликата. Го носев на поправка, ама пак исто. До мајсторот е? Има ли некое чаре?![]()
Моментално само iPhone 3GS full pack види поназад некоја страна за 8500 ден.Фала друже, те исконтактирав у инбокс. Иначе предлог за телефон до 8000 иљадарки?