Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
APN/user/pass : vipoperator

proxy: 78.40.0.1
port: 8080
Пробај вака ако нејќе најубаво да им се јавиш.

Тоа е, фала многу! Не креваа овие од вип, затоа барав помош тука.

Спушти си од play store апликација APN Macedonia имаш опција за секој оператор стискаш само на името на операторот и ти ги мести сетинзите за интернет и mms.

sent via alcatel995&tapatalk

Како да го спуштам кога немам интернет? :)

И не работи апликацијата на ICS

fala batka za taka znam,pobarav pomos FALA.
Епа држе купи си бокс за декодирање кабли опрема + знаење и ќе си го декодираш дома
И не ми кажувајте дека 5 еу за декодирање е неисплатливо, многу бла бла

Можете да ми кажете имиња или пак линкови каде можам да најдам апликации за Samsung GT-S5230

Ги знае некој GPRS сетинзите на Т-мобајл 3г интернет? Неможам да се ставам на интернет од самсунг е250 телефон.Активирав пакет, ми стигна порака дека е активирано али не се конектира никако.

Ги знае некој GPRS сетинзите на Т-мобајл 3г интернет? Неможам да се ставам на интернет од самсунг е250 телефон.Активирав пакет, ми стигна порака дека е активирано али не се конектира никако.
Иди на страната на T-mobile и подеси си го тел.преку нивниот автоматски конфигуратор...тука имаш и рачно да си внесеш.

Имам Samsung galaxy s2 skyrocket (sgh i-727). Купен е од САД, отклучен е и работи на нашиве мрежи. Е сега имам проблем со 3G интернетот на VIP. Го пуштиле на фрекфенција од 900mhz HSDPA, а мојот телефон работи на следниве фрекфенции
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 850 / 1900 / 2100
4G Network LTE 700 MHz Class 17 / 1700 / 2100
Дали можам некако да го средам телефонот да работи на фрекфенцијата на VIP и ако може како би го средил тоа?
Поздрав...
Еве линк на GSMarena за телефонот
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_skyrocket_i727-4303.php

Имам Samsung u600 и имам проблем со екранот. Значи се работи супер, ама одеднаш екранот (сликата) станува црна и морам да го вклучувам/исклучувам (многу пати) за да се оправи сликата. Го носев на поправка, ама пак исто. До мајсторот е? Има ли некое чаре? :D

Имам Samsung galaxy s2 skyrocket (sgh i-727). Купен е од САД, отклучен е и работи на нашиве мрежи. Е сега имам проблем со 3G интернетот на VIP. Го пуштиле на фрекфенција од 900mhz HSDPA, а мојот телефон работи на следниве фрекфенции
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 850 / 1900 / 2100
4G Network LTE 700 MHz Class 17 / 1700 / 2100
Дали можам некако да го средам телефонот да работи на фрекфенцијата на VIP и ако може како би го средил тоа?
Поздрав...
Еве линк на GSMarena за телефонот
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_skyrocket_i727-4303.php
За жал неможеш да го средиш никако освен да се откажеш од ВИП и да го работиш на ОНЕ или Т-мобиле кај нив нема да имаш проблем со 3Г дата интернет(на 2100mhz им е). Оние со Iphone 3GS исто имаат ист проблем со ВИП 3Г интернетот како тебе не им ја подржува таа випова фрекфенција.

За жал неможеш да го средиш никако освен да се откажеш од ВИП и да го работиш на ОНЕ или Т-мобиле кај нив нема да имаш проблем со 3Г дата интернет(на 2100mhz им е). Оние со Iphone 3GS исто имаат ист проблем со ВИП 3Г интернетот како тебе не им ја подржува таа випова фрекфенција.
епа ништо тогаш од телефонов на ВИП значи. Фала на одговорот во секој случај.

Имам Samsung u600 и имам проблем со екранот. Значи се работи супер, ама одеднаш екранот (сликата) станува црна и морам да го вклучувам/исклучувам (многу пати) за да се оправи сликата. Го носев на поправка, ама пак исто. До мајсторот е? Има ли некое чаре? :D
Или е екранот или е флетот, повеќе оди накај флет
има чаре секако

Фала друже, те исконтактирав у инбокс. Иначе предлог за телефон до 8000 иљадарки?

Фала друже, те исконтактирав у инбокс. Иначе предлог за телефон до 8000 иљадарки?
Моментално само iPhone 3GS full pack види поназад некоја страна за 8500 ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom