Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам нешто.Имам телефон Sony Ericsson w100 Spiro го зедов пред една година 0 ден. у постпејд, што значи дека не очекувам којзнае каков квалитет, али ајде. Денес почна како ретардиран сам да врти по броеви од именикот. Сега ми е исклучен бидејќи нејќам да замарам луѓе у 2 по полноќ. Мислев да не е до ВИП, ама не е бидејќи картицата ја ставив во другиот мобилен.

Да прашам нешто.Имам телефон Sony Ericsson w100 Spiro го зедов пред една година 0 ден. у постпејд, што значи дека не очекувам којзнае каков квалитет, али ајде. Денес почна како ретардиран сам да врти по броеви од именикот. Сега ми е исклучен бидејќи нејќам да замарам луѓе у 2 по полноќ. Мислев да не е до ВИП, ама не е бидејќи картицата ја ставив во другиот мобилен.

Телефонот знае да се мрдне од време на време. Префрли си се што имаш и напрај му factory reset и ќе се среди.

Имам микро м2 мемориска, ја форматирав пред некое време ама од компјутер и сеа нејќе да ми ја чита на телефонот, ми вика дека треба да ја форматирам, арно ама треба да ставам некој код- а кодот не го знам :) некое чаре да се направи нешто?

Абе телефонот ми стоеше на УСБ го полнев.ама го исклучив компјутерот и телефоно се исклучи и неќе да се уклучи повеќе неќе ни да полни ни ништо .Чаре некое.Шо можи да е расипано?

Zdravo...Barama sovet od vas,se dumam pomegu dvata telefoni:SONI ERICSON WALLKMAN MIX ILI SAMSUNG
GALAXY MINI,sto mi predlagate od vie dvata telefoni...Pozdrav do sute

Zdravo...Barama sovet od vas,se dumam pomegu dvata telefoni:SONI ERICSON WALLKMAN MIX ILI SAMSUNG
GALAXY MINI,sto mi predlagate od vie dvata telefoni...Pozdrav do sute
Дефинитивно Galaxy Mini, плус работи на андроид оперативен систем и имаш илјадници апликации и добра поддршка за него. :)

Здраво... :) Ако може совет за T-Mobile Мove Вalance или Huawei U8600, сакам да земам вакво нешто ама ми рекоа дека имало само уште еден телефон и тоа од излогот, бил само еднаш вклучен и наполнет и го печело сонце. Инаку не е работен повеќе, па сеа ако знае некој да каже дали има некоја штета од тоа што го печело сонце, да не му наштетило на екранот, батеријата или нешто друго? (Да се земе во предвид дека периодот од кога е изложен не е поголем од 1 месец и дека сонцето во ова зимно време нема некоја голема јачина). Па сега ако знaе некој нека помогне, благодарам однапред. :)

Здраво... :) Ако може совет за T-Mobile Мove Вalance или Huawei U8600, сакам да земам вакво нешто ама ми рекоа дека имало само уште еден телефон и тоа од излогот, бил само еднаш вклучен и наполнет и го печело сонце. Инаку не е работен повеќе, па сеа ако знае некој да каже дали има некоја штета од тоа што го печело сонце, да не му наштетило на екранот, батеријата или нешто друго? (Да се земе во предвид дека периодот од кога е изложен не е поголем од 1 месец и дека сонцето во ова зимно време нема некоја голема јачина). Па сега ако знaе некој нека помогне, благодарам однапред. :)

На телефоните не е убаво да ги пече сонце. Пробај да им побараш друг. Или друг модел.

Земи го или оди во друг салон ... како и да е ако е помалку од месец на ова "сонце" не е проблем

Ве молам некоја страница за бесплатни игри за самсунг галакси мини....Поздрав...

Добив на поклон од Америка HTC EVO 4G , ама коа го распакував сфатив дека нема слот за сим картица, у упатството прочитав дека телефонот всушност работи на фрекфенција и е кодиран на мрежата SPRINT во Америка. Ме интересира дали може да декодира некако, да работи на некоја фрекфенција на Тмоб , Оне или Вип, или да се вгради некако слот за картица. и колку би коштало?
Ако нема начин да се среди, каде би можел да го продадам ? :S

Добив на поклон од Америка HTC EVO 4G , ама коа го распакував сфатив дека нема слот за сим картица, у упатството прочитав дека телефонот всушност работи на фрекфенција и е кодиран на мрежата SPRINT во Америка. Ме интересира дали може да декодира некако, да работи на некоја фрекфенција на Тмоб , Оне или Вип, или да се вгради некако слот за картица. и колку би коштало?

Еено големо НЕ ... Неможе никако да се направи да работи на наша мрежа, за сликање музика ќе служи ама не и за повици
За продавање незнам ако му служи на некој пушти го 100-150 евра
Мада за 150 евра се зема iPod touch 4 generation

Праќај го назад во Америка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom