Како што реков стандардна порта за полначи во која влегува и УСБ кабел. Според тоа сметав дека не е битно за каков телефон станува збор.А на што телефон тоа? не сме видовити![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што реков стандардна порта за полначи во која влегува и УСБ кабел. Според тоа сметав дека не е битно за каков телефон станува збор.А на што телефон тоа? не сме видовити![]()
Како што реков стандардна порта за полначи во која влегува и УСБ кабел. Според тоа сметав дека не е битно за каков телефон станува збор.ХТЦ е телефонот
Како може да не е битно која марка е на сите телефони конекторот е ист ?Поважен е кварот отколку телефонот. Не е битно која марка е. Иначе треба конекторот да се смени најверојатно.
Како може да не е битно која марка е на сите телефони конекторот е ист ?
ДА. Јас го полнам со шо најдам. На лап-топ на штек чат-пат и на пералнаКако може да не е битно која марка е на сите телефони конекторот е ист ?
Како што реков стандардна порта за полначи во која влегува и УСБ кабел. Според тоа сметав дека не е битно за каков телефон станува збор.ХТЦ е телефонот
Страна за симнување игри и апликации за HTC HD2
Уште е на Windows,не сум го сменилНа кој оперативен систем го користиш?
Уште е на Windows,не сум го сменил
Пред малце го ставив мобилниот да се полни (претходно ми цркна батеријата, значи скроз ми се исклучи) го ставам сега да полнач и ми вика warning bad contact baterry ? стопати ја разместив батеријата, пробувам од сабајле никако не бива не се полни цело време ова го вели. Се вклучува телефонот ама се исклучува не иде до крај, дека нема батерија а никако не можам да го наполнам? Решение некое, да ми помогне некој ако знае ?
Пред некое време Sony Ericsson C510i го испуштив во кофа со вода, одма го извадив му извадив батеријата и го однесов на мајстор , го сушеше со инфрацрвено светло 500 ден работна рака.Е сега проблемот е што телефонот пак проработи али по некое време екранот почна да се затемнува ... на периоди, па се до конечно затемнуванје.Иначе друго се функционира , дрзи батерија , звони али дисплејот не работи. Си мислев дали да купам нов екран пошто се ретки или има некој начин да се поправи .. поз
Хмм под гаранција ми е нов ми е дали ќе ми го направат. Претходно другарка така и се расипа ем под гаранција, а и кажале ти си крива не го правиме ќе си платиш ако сакаш. Гаранцијата му е уште тазе 2 години е , а само 3-4 месеци дали имаат минато.