Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа на на екранот ставив од тие пластичните фолии што заштитуваат од гребење арно ама ми се зароби меурче со воздух и не излегува и изгледа смешно...има некаде да се купи ново и колку кошта ?

Сеа на на екранот ставив од тие пластичните фолии што заштитуваат од гребење арно ама ми се зароби меурче со воздух и не излегува и изгледа смешно...има некаде да се купи ново и колку кошта ?

Ако не ти е тешко земи со некоја игла и направи мало дупче во меурчето. А ако купуваш ново, не ти е мн скапо не би требало да биде над 500 ден. И кога ќе земаш следен пат пробај со лична карта или сл. да ја наместиш фолијата.

За што телефон се прави муабет?
Затоа што имам скрин протектори за 99.7% од мобилните телефони за кои и треба да постои скрин протекотор, значи телефони како Н95, Е71, Моторола В3 - НЕ треба да се стави скрин протектор :)

За што телефон се прави муабет?
Затоа што имам скрин протектори за 99.7% од мобилните телефони за кои и треба да постои скрин протекотор, значи телефони како Н95, Е71, Моторола В3 - НЕ треба да се стави скрин протектор :)

Муабетот е за Xperia neo ако ја имаш колку кошта ?

За самсунг Д900 колку кошта пукнат екран да се смени?

за ало ало и некои ситни услуги што ги нуди, значи ги има околу трилион верзии клонови на ај фон 4, некои со телевизија, некои со вифи, други па дури и ЈАВА имаат подршка :) ќе тера, се додека не се расипе.
--- надополнето: Sep 12, 2011 8:34 AM ---
За самсунг Д900 колку кошта пукнат екран да се смени?
900
--- надополнето: Sep 12, 2011 8:36 AM ---
Муабетот е за Xperia neo ако ја имаш колку кошта ?
можно е пред почетокот на следниот месец да ми пристигнат околу 10тина вакви:
sony-ericsson-xperia-neo-clear-tpu-silicone-gel-case-free-shippi-1106-08-athteglc@3.jpg

и гага скрин протектори со нив, но цената нема да биде нешто подоле од 500 денари.

se kupuvaat li posebno kabelcinja za telefonot da se povrze so kompjuter ? za SAMSUNG telefon ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom