-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
zedov htc hd2 i satot non stop se menuva dali nekoj znaj sho e rabotata?
Времето тече

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zedov htc hd2 i satot non stop se menuva dali nekoj znaj sho e rabotata?

non stop se poteruva za eden sat !
Ми треба, ми бараат ПУК од бројот каде да најдам некако да одам во Т-Мобиле, или ? ми кажаа дека го пишува на дел од картичката ама тоа нз каде ми е ? ајде ако знае некој нека пише
Секако дека можеш,прашањето е дали ќе најдеш некој со знаење да ти ја заврши таа работа!Можам ли да ставам македонски/српски/хрватски јазик на Sony Ericsson k510i?
нема ли некој туториал на интернет.. јас потражив но не најдов ништо :kesa:
Aко му умре насред флешување, јас ќе му го оправамИма,треба темелно барање,инаку по туториал од нет јас на k750i кој го имав порано му сменив софтвер.Мој совет е ако си толку решен да чепкаш по телефонот (менување софтвер,јазици итн.) биди многу внимателен оти при најмала грешка можеш да го зезнеш телефонот и повеќе да не ти се пушти!Значи отворај добро очи оти се правиш на свој ризик,мислам дека најдобро ќе ти биде да најдеш некој со искуство во таа работа.
b`coz i have a setool box 
Оригинал, затоа што одкако ќе ја купиш неоригиналната - ќе посакаш да купиш пак оригинална, тогаш ќе имаш 3 батерии и ќе бидеш 200/300 денари во минус.колку иде батерија за нокиа 5800? цена на орџинал и фејк? што предлагате?

Како да го ислклучам интернетот од VIP на алкател?
во networks во прилагодувањата имаш за исклучување
или најсигурно и едноставно избриши ги прилагодувањата во акцес поинт 
3g/GPRS/Edge или WiFi?во networks во прилагодувањата имаш за исклучување
или најсигурно и едноставно избриши ги прилагодувањата во акцес поинт
![]()
ne mozam da go sredam satot
namesteno mi e gmt +1 i pak i pak se poteruva napred :S